Sobota, 27. júl 2024
Meniny má Božena | zajtra Krištof

Mladá vodička opitá narazila do stĺpu elektrického vedenia na Šafárikovej ulici v Prešove

Polícia neustále zaznamenáva prípady vodičov, ktorí neváhali a sadli si za volant pod vplyvom alkoholu. Ide o ľudí, ktorí svojím nezodpovedným správaním ohrozujú svoj život a zdravie ako aj životy ostatných účastníkov cestnej premávky

Len 28 ročná mladá žena z Kojatickej Doliny bola povereným príslušníkom Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove  obvinená  z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky spáchaného  v  súbehu s trestným činom poškodzovanie a ohrozovanie prevádzky všeobecne prospešného zariadenia.  

V pondelok (20.06.2022) pár minút pred polnocou  viedla  osobné vozidlo po Ul. Šafárikovej, v Prešove. Pri prejazde križovatkou sa  nevenovala  plne  vedeniu vozidla,  zišla mimo cestu  a narazila do stĺpov elektrického vedenia.   Jeden z nich vytrhla  zo základov, ostal  zachytený obručou o druhý stĺp.

Po náraze sa auto  vrátilo naspäť na komunikáciu  a  prešlo do protismeru.  Policajná  hliadka  po príchode na miesto  vodičku vyzvala ku kontrole. Bola  vykonaná aj dychová skúška, ktorej hodnota
presiahla 2 promile.  

Pri dopravnej nehode vznikla škoda na vozidle vo výške  cca 7.000, - Eur a na stĺpe elektrického vedenia cca 500, - Eur. 

Mladej žene bol zadržaný vodičský preukaz i  tabuľky s evidenčným číslom. Vodička bola umiestnená do cely policajného zaistenia.

Mohlo by Vás zaujímať
Opitý vodič medzinárodnej kamiónovej dopravy
Vyšetrovateľ obvinil 34 ročného Bielorusa.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK