Sobota, 01. jún 2024
Meniny má Žaneta | zajtra Xénia, Oxana

Užívatelia aplikácie eParkio môžu naďalej žiadať o vrátenie nespotrebovaného kreditu

Pôvodnú mobilnú aplikáciu eParkio určenú na platby za parkovanie v Prešove nahradila od 12.4.2022 úplne nová aplikácia Urbi - Parkovanie. V prípade, že užívatelia aplikácie eParkio nestihli spotrebovať svoj kredit na parkovanie, môžu o jeho vrátenie požiadať mesto Prešov na e-mailovej adrese parkovanie.presov@presov.sk.

Mesto Prešov naďalej prijíma žiadosti o vrátenie nespotrebovaného kreditu z pôvodnej aplikácie eParkio, prostredníctvom ktorej vodiči realizovali úhrady za parkovanie v regulovaných zónach. Všetci užívatelia aplikácie eParkio, ktorú bolo možné v Prešove využívať do 11. apríla 2022, môžu požiadať o vrátenie nespotrebovaného kreditu, ktorý zostal na ich konte v aplikácii.

Stačí poslať žiadosť vo forme e-mailu na adresu parkovanie.presov@presov.sk, do ktorej je potrebné uviesť:

  • Váš prihlasovací email do aplikácie eParkio,
  • posledné štvorčíslie platobnej karty, z ktorej ste si dobíjali kredit,
  • číslo účtu v tvare IBAN, z ktorého bol kredit uhradený.

Po spracovaní žiadostí prevádzkovateľ aplikácie vyplatí žiadateľom nespotrebovaný kredit do 45 pracovných dní odo dňa zaslania žiadosti.

V zmysle platných obchodných podmienok prevádzkovateľa aplikácie eParkio, s ktorými užívatelia súhlasili pri registrácii, si môže prevádzkovateľ aplikácie účtovať pri refundácii nespotrebovaného kreditu manipulačný poplatok. Vďaka intenzívnemu úsiliu mesta Prešov sa nám však podarilo s prevádzkovateľom aplikácie uzavrieť dohodu, že všetkým žiadateľom o nespotrebovaný kredit, budú manipulačné poplatky v plnej výške odpustené.

Mohlo by Vás zaujímať
Na cestách pribudnú od 27.5. dve obmedzenia
Prešovčania sa musia od pondelka 27. mája 2024 pripraviť na dve dočasné obmedzenia. Jedno pribudne na Levočskej ulici a práce obmedzia dopravu aj na ulici Zborovská.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK