PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://www.pis.sk/clanok/19971/nedaleko_zeleznicnej_stanice_v_presove_zastrelil_policajt_svojho_kolegu_a_usiel_na_sluzobnom_aute.html

Neďaleko železničnej stanice v Prešove zastrelil policajt svojho kolegu a ušiel na služobnom aute

Pri čerpacej stanici neďaleko železničnej stanice v Prešove sa v pondelok večer stala tragédia. Ako informuje na svojom portáli noviny.sk televízia Joj, k prestrelke došlo medzi policajtmi. Jedného z nich našli po streľbe na zemi, zraneniam na mieste podľahol, druhý ušiel z miesta činu.

„Policajt zastrelil pri čerpacej stanici svojho kolegu. Po útoku strelec z miesta činu ušiel na policajnom aute, išiel smerom na Košice. Podľa našich informácií muž, ktorý strieľal je syn prešovskej primátorky, “ píše portál tvnoviny.sk.

„Postreleného policajta sa záchranári po príchode na miesto pokúšali oživiť, no zraneniam podľahol. Páchateľ ušiel v služobnom aute smerom na Košice aj so zbraňou. Jeho auto už našli na jednom z košických sídlisk, “ píše Plus jeden deň so slovami, že podľa najnovších informácií už vedia, kde sa nachádza aj útočník, no boja sa, že by mohol zbraň obrátiť aj proti sebe.

K udalosti malo dôjsť pri železničnej stanici, na mieste je polícia. Ďalšie podrobnosti však neposkytuje, vyhlásila informačné embargo.


Polícia na svojom profile na sociálnej sieti Facebook už informovala, že podozrivého páchateľa zadržali.

Mesto Prešov vydalo stanovisko v ktorom informuje, že vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie si právo k informovaniu o prípade vyhradilo Ministerstvo vnútra SR

 
15.3.2022 | Autor: tvnoviny, plus | Mesto Prešov | čítané: 2262 krát