Utorok, 16. apríl 2024
Meniny má Dana, Danica | zajtra Rudolf

Opitý vodič poškodil okrem iného aj smetné nádoby

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove vzniesol obvinenie z prečinu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky 39 ročnému mužovi.

Tento muž včera (08.11.2021) popoludní ako vodič viedol osobné motorové vozilo po Ul. Kúty v smere k Ul. Duklianskej v Prešove. Pri prechádzaní zákrutou narazil do dvoch smetných nádob, potom do stĺpu elektrického vedenia a nakoniec aj do dvoch plastových chráničiek elektrických káblov.

Prešovčan bol po dopravnej nehode policajnou hliadkou kontrolovaný, okrem iného bol podrobený aj dychovej skúške. Jej hodnota presiahla 2,7 promile. Vodičovi bola obmedzená osobná sloboda a bol umiestnený do cely policajného zaistenia.

Mohlo by Vás zaujímať
Dopravno-bezpečnostná akcia
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK