Piatok, 03. máj 2024
Meniny má Galina | zajtra Florián

HEX v Ľuboticiach pri Prešove aj s fanúšikmi na pódiu už tento piatok

Slovenská kapela HEX odohrá už tento piatok 16. júla v Ľuboticiach jediný letný koncert na východnom Slovensku. Východniari si užijú výber najväčších hitov kapely a na pódium sa dostanú aj samotní fanúšikovia.

HEX_21_2.jpg

Ľubotický festival u Suseda prinesie počas leta ešte deväť koncertných večerov. Ten najbližší bude patriť skupine HEX a jej najväčším hitovkám V piatok podvečer, Keď sme sami, Maťo a Linda, Vetroň alebo Nikdy nebolo lepšie. Naživo kapela tiež zahrá svoju úplne prvú pesničku, ktorú nahrala v štúdiu ešte v roku 1990, klasiku Madelaine.

HEX zatiaľ absolvovali päť letných koncertov v ustálenej zostave Šarkan (spev), Yxo (basgitara, vokály), Tybyke (bicie, vokály), Fefe (gitara, vokály) a Laci Tvrdý (gitara). Fanúšikov nielen z Prešova a okolia pozýva na vystúpenie Yxo Dohňanský. „Neskutočne sa tešíme na našich fanúšikov z východu. Už dávno sme u vás nehrali a tešíme sa hlavne preto, že nám veľa ľudí písalo, kedy sa ukážeme na východnom Slovensku. Každý jeden koncert je pre nás sviatkom a hlavne v tomto období, kedy sú nariadenia našej vlády naozaj chaotické.”

V piatok 16.júla si fanúšikovia užijú koncert v Ľuboticiach nielen pod pódiom, ale niektorých z nich pozve kapela priamo na pódium.

Organizátori návštevníkom pripomínajú, že na kultúrne hromadné podujatia nie je nutný žiaden test ani potvrdenie o očkovaní. Lístky sú k dispozícii v sieti predpredaj.sk

Mohlo by Vás zaujímať
Sándor Petöfi má bustu na Hlavnej ulici v Prešove
Vedenie mesta Prešov v spolupráci s Generálnym konzulátom Maďarska v Košiciach slávnostne odhalilo bustu venovanú významnej osobnosti uhorských dejín, básnikovi Sándorovi Petöfimu.
Prešov ako centrum divadelného umenia už po 58. raz
Obľúbená súťaž umeleckej tvorivosti vysokoškolákov Slovenska, známa ako Akademický Prešov, sa uskutoční od 22. do 25. apríla 2024. Pred prešovským publikom vystúpia nielen profesionálne divadelné súbory zo Slovenska, ale aj z Čiech, Poľska a Maďarska. So širokým spektrom inscenačných poetík sa predstaví v symbolickom počte sedem študentských a sedem profesionálnych divadelných zoskupení.
ZÍSKAJ SUPER HRACIU KARTIČKU A VYHRAJ VYMAKANÉ CENY!
Nepremeškaj skvelú akciu v kinách CINEMAX! Nakúp na bufete občerstvenie za minimálne 5€ a hraj o skvelé ceny.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK