Piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava | zajtra Jaroslav

Vstupná budova na prešovskom velodróme je obnovená

Mesto Prešov obnovilo vstupnú budovu na unikátnom cyklistickom velodróme. Po rekonštrukcii interiéru bola budova zateplená a pribudla aj nová fasáda.

Velodróm - budova 1.jpeg

V rámci ďalšej fázy revitalizácie cyklistického velodrómu na Športovej ulici v Prešove bol zateplený celý objekt, vrátane strešných konštrukcií.

Stavebné práce zahŕňali aj osadenie nových plastových dverí a presklenej steny do priestorov kotolne, miestnosti plynoregulácie a prechodovej chodby. Pribudol nový bleskozvod, podlahy v prechodovej chodbe a lodžii, aj nové nerezové zábradlie.

Vstupná budova na prešovskom velodróme je obnovená. Stavbu realizovala spoločnosť StavStar, s.r.o. Celkové náklady na rekonštrukciu boli v objeme 167 792,24 eur vrátane DPH.

Mesto Prešov na prelome rokov 2018 a 2019 obnovilo aj interiér budovy velodrómu, vrátane výmeny okien. Viac si môžete prečítať TU: https://www.presov.sk/oznamy/budova-v-areali-velodromu-ma-krajsi-a-modernejsi-interier.html

Už v dňoch 26.06. – 27.06.2021 sa na prešovskom velodróme uskutoční aj Slovenský pohár v dráhovej cyklistike a v dňoch 31.7 - 1.8. bude Velodróm Prešov už tradične hostiť aj Medzinárodné cyklistické preteky na dráhe a Majstrovstvá Slovenska v dráhovej cyklistike pod názvom Grand Prix Prešov.

Velodróm - budova 2.jpeg
Velodróm - budova 3jpeg
Velodróm - budova 4 jpeg.jpeg
Velodróm - budova 5 jpeg.jpeg
Velodróm - budova 6 jpeg.jpeg
Velodróm - budova 7 jpeg.jpeg
Velodróm - budova 8 jpeg.jpeg
Velodróm - budova 9 jpeg.jpeg
Velodróm - budova 10 jpeg.jpeg
Velodróm - budova 11 jpeg.jpeg
Velodróm - budova 12 jpeg.jpeg
Velodróm - budova 13 jpeg.jpeg
Velodróm - budova 14 jpeg.jpeg
Velodróm - budova 15 jpeg.jpeg
Velodróm - budova 16 jpeg.jpeg
Velodróm - budova 17 jpeg.jpeg
Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
13. zasadnutie Mestského zastupiteľstva mesta Prešov
Primátor mesta Prešov Ing. František Oľha podľa § 13 ods. 4 písm. a) zákona SNR č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov zvoláva
Okresné hasičstvo oslavuje storočnicu
Hasiči v prešovskom regióne pomáhajú ľuďom už celé jedno storočie. Toto významné výročie si pripomenú už 5. mája 2024 od 11.00 hod. na Hlavnej ulici v Prešove.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK