Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Na Marka Čulena pribudne nové detské ihrisko

Deti z ulice M. Čulena a okolia sa čoskoro zahrajú na novom detskom ihrisku. Okrem nových možností na hranie tu pribudnú aj lavičky na príjemný oddych.

Vo vnútrobloku na ulici M. Čulena 44 v Prešove sa začína s výstavbou nového detského ihriska. Zhotoviteľ prevzal stavenisko a práce potrvajú približne 3 mesiace.

Deti nájdu na novom ihrisku veľa možností na hranie. Bude tu umiestnená multifunkčná vežová zostava s preliezačkou, hojdačkou, lezeckou stenou a šmykľavkou. Chýbať nebude ani detský domček a lanový chodník odvahy. Prvky detského ihriska budú doplnené o parkové lavičky, informačnú tabuľu s prevádzkovým poriadkom a kôš na odpad.

Zhotoviteľom detského ihriska na ulici Marka Čulena 44 v Prešove je spoločnosť OCTAGO CORPORATION, j.s.a. Piešťany. Celkové náklady sú podľa zmluvy o dielo vo výške 15 000,60 eur vrátane DPH.

ihrisko
Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK