Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Semafory na križovatke Arm.gen.Svobodu - Zemplínska - OC Kaufland budú dočasne vypnuté

Mesto Prešov upozorňuje vodičov na dočasné vypnutie cestnej dopravnej signalizácie na križovatke Arm. gen. Svobodu – Zemplínska – OC Kaufland v piatok 28. mája 2021.

V piatok 28. mája 2021 bude v čase od 7.30 do 16.00 hod. prerušená distribúcia elektriny a dočasne vypnutá cestná dopravná signalizácia na križovatke ulíc Arm. gen. Svobodu – Zemplínska - OC Kaufland. Dôvodom je výmena elektromera distribučnou spoločnosťou.

Prosíme vodičov a chodcov, aby pri prechádzaní križovatkou venovali zvýšenú pozornosť dopravnému značeniu a dodržiavali pravidlá cestnej premávky.

Mohlo by Vás zaujímať
Aktualizácia dopravných obmedzení v meste
V Prešove dochádza k aktualizácii súčasných dopravných obmedzení v súvislosti s rekonštrukciou mosta na Lesíku delostrelcov. Do premávky sú zavádzané postupne od pondelka 15. 4. 2024. Sú výsledkom niekoľko-týždňového zberu dát a hľadania možností zefektívnenia premávky počas trvania stavebných prác.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK