Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Linka MHD č. 24 dočasne neobsluhuje zastávku Čistička

Zastávka MHD Čistička, ktorá sa nachádza na trase linky MHD č. 24, je dočasne zrušená z dôvodu výstavby križovatky. Predpokladaný termín obnovenia je júl 2021.

Zastávka prešovskej MHD Čistička je od 17.4.2021 dočasne zrušená v oboch smeroch jazdy. Ide o jednu zo zastávok obsluhovanú linkou MHD č. 24, ktorá premáva na trase Obrancov mieru – Haniska a späť. Zastávka Čistička je zároveň hraničnou zastávkou tarifných pásem, a preto sa v oboch smeroch jazdy posúva hranica I. tarifného pásma o jednu zastávku ďalej v smere jazdy. Predpokladaný termín obnovenia zastávky je júl 2021.

Mohlo by Vás zaujímať
Zmena organizácie dopravy v Prešove počas uzávierky mosta na ulici Lesík delostrelcov
Mesto Prešov informuje všetkých účastníkov cestnej premávky o zmene organizácie dopravy v meste Prešov pre začínajúcu sa rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov od 16. marca 2024 od 5:00 hod.
Jarné prázdniny má aj prešovská MHD
Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. informuje cestujúcich, že od pondelka 26. februára do piatku 1. marca 2024 bude MHD v Prešove premávať v prázdninovom režime.
Predajňa cestovných lístkov Družba bude dočasne zatvorená
Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. informuje cestujúcich, že predajňa cestovných lístkov Družba na Námestí Kráľovnej pokoja bude dočasne zatvorená.
Cyklistický chodník a chodník pre peších na Rusínskej ulici budú uzavreté
Mesto Prešov informuje občanov o čiastočnej uzávierke cyklistického chodníka a chodníka pre peších na Rusínskej ulici. Pre rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov budú chodci a cyklisti presmerovaní na protismerný chodník.
Mesto sa púšťa do opráv predstaničných priestorov
V Prešove sa v pondelok 26. februára 2024 odštartuje očakávaná rekonštrukcia predstaničných priestorov. Mesto tak vyrieši problémy s presakovaním vody do podchodu, ktorý je dôležitým prepojením pre cestujúcu verejnosť. Opravy budú sprevádzať aj obmedzenia v doprave.
DPMP ruší dopravnú obsluhu závodu BOSCH
Parkovanie pri amfiteátri bude dočasne obmedzené
Mesto Prešov informuje vodičov, že v dňoch od 21. do 23. februára 2024 nebude možné zaparkovať na parkovisku pri amfiteátri.
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK