Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Výzva pre verejnosť – dopravná nehoda dňa 03.03.2021 v Prešove

Dňa 03.03.2021 (v stredu) krátko pred 15-tou hodinou došlo v Prešove na Ul. Bajkalskej k dopravnej nehode.

Vodič osobného vozidla zn. Ford S-MAX, jazdil po miestnej komunikácií Ul. Bajkalskej v smere k Ul. Sabinovskej. Na tomto úseku cesty za doposiaľ presne nezistených príčin došlo k zrážke s chodcom. Išlo o maloleté dievčatko na kolobežke. K zrážke došlo v priestore priechodu pre chodcov blízko pravej krajnice pred vchodom do bytového domu. Pri nehode došlo k zraneniu chodkyne, bola prevezená RZP. Vodič bol na mieste podrobený dychovej skúške, jej výsledok vylúčil prítomnosť alkoholu u vodiča.

Z dôvodu prešetrenia okolnosti tejto dopravnej nehody, polícia žiada prípadných svedkov, ktorí by mohli k nehode poskytnúť akékoľvek informácie aby sa prihlásili na tel. č. 158. Svedkovia tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na našej facebokovej stránke Policajného zboru.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Krádež v rodinnom dome
Polícia v Prešove rieši prípad trestného činu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom porušovanie domovej slobody, ku ktorému došlo v sobotu (17.02.2024) na Ul. Bezručovej.
Likvidácia tabaku aj registračných pokladníc
Prešov - 20.02.2024: Colný úrad (CÚ) Prešov zlikvidoval v spaľovni odpadov viac ako 5,6 ton tabaku, ktorý prepadol v prospech štátu. Zničil aj tri registračné pokladnice, ktoré zabezpečil pri kontrolách zameraných na dodržiavanie zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice (ERP).
Náušnice, prstene, retiazky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Ukradnuté dopravné značky
Taxikár jazdil po strede cesty
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK