Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Dopravná nehoda medzi obcou Šarišské Michaľany a mestom Veľký Šariš

V piatok (26.03.2021) o pol siedmej hodine podvečer došlo medzi obcou Šarišské Michaľany a mestom Veľký Šariš k dopravnej nehode, kde jeden z účastníkov na mieste nehody nezotrval a ušiel na neznáme miesto.

Z doposiaľ zistených skutočností vieme, že neznámy vodič na motorovom vozidle (pravdepodobne modrej farby) jazdil v smere od obce Šarišské Michaľany na mesto Veľký Šariš, pričom v zákrute prešiel do protismeru a narazil s vozidlom do osobného motorového vozidla zn. Škoda Octavia, ktorého vodičom bol 58 ročný muž. Pri tejto zrážke došlo k odlomeniu spätného zrkadla na vozidle zn. Škoda Octavia, ktoré narazilo do kapoty nákladného vozidla. Vodičom nákladného auta bol 22 ročný muž a smeroval z mesta Veľký Šariš na obec Šarišské Michaľany.
Pri tejto dopravnej nehode vznikla škoda na osobnom vozidle vo výške cca 1.000, -Eur a na nákladnom vozidle vo výške cca 500, -Eur.

Z dôvodu objektívneho prešetrenia okolnosti tejto dopravnej nehody, polícia žiada prípadných svedkov, ktorí sa v tom čase nachádzali na uvedenom mieste alebo ktorí by mohli poskytnúť akékoľvek informácie aby sa prihlásili na tel. č. 158. Svedkovia tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na našej facebokovej stránke Policajného zboru.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Krádež v rodinnom dome
Polícia v Prešove rieši prípad trestného činu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom porušovanie domovej slobody, ku ktorému došlo v sobotu (17.02.2024) na Ul. Bezručovej.
Likvidácia tabaku aj registračných pokladníc
Prešov - 20.02.2024: Colný úrad (CÚ) Prešov zlikvidoval v spaľovni odpadov viac ako 5,6 ton tabaku, ktorý prepadol v prospech štátu. Zničil aj tri registračné pokladnice, ktoré zabezpečil pri kontrolách zameraných na dodržiavanie zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice (ERP).
Náušnice, prstene, retiazky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Ukradnuté dopravné značky
Taxikár jazdil po strede cesty
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK