Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Uzávierky komunikácií v širšom centre mesta

Mesto Prešov vydalo povolenie na vykonanie úplnej a čiastočnej uzávierky miestnych komunikácií na uliciach Duklianska, Údenárska, Kotrádova a Mičurinova. Dôvodom je plánované uloženie nového plynovodu.

Na niekoľkých komunikáciách v širšom centre mesta Prešov budú v najbližších mesiacoch prebiehať výkopové práce, ktoré si vyžiadajú úplné alebo čiastočné uzávierky na križovatkách a na častiach ulíc v období od 15.03.2021 do 15.12.2021. Práce budú realizované v niekoľkých samostatných úsekoch v dĺžke približne 10 až 100 metrov za účelom výmeny plynového potrubia s cieľom zabezpečiť bezpečnú dodávku plynu v danej oblasti. V čase uzávierky jednotlivých komunikácií pribudne pri uzavretých úsekoch dočasné dopravné značenie.

V častiach, kde dôjde k znečisteniu alebo poškodeniu miestnych komunikácií, verejného priestranstva a verejnej zelene, je zhotoviteľ povinný bezodkladne a na vlastné náklady zabezpečiť ich opravu a odstránenie vzniknutých závad. Uzávierky sa týkajú ulíc Duklianska, Údenárska, Kotrádova a Mičurinova.

Mohlo by Vás zaujímať
Aktualizácia dopravných obmedzení v meste
V Prešove dochádza k aktualizácii súčasných dopravných obmedzení v súvislosti s rekonštrukciou mosta na Lesíku delostrelcov. Do premávky sú zavádzané postupne od pondelka 15. 4. 2024. Sú výsledkom niekoľko-týždňového zberu dát a hľadania možností zefektívnenia premávky počas trvania stavebných prác.
Sekčovská ulica bude čiastočne uzavretá
Mesto Prešov informuje vodičov o čiastočnej uzáverke Sekčovskej ulice v termíne od 22. do 26. apríla pre výkopové práce.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK