Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Čiastočné uzávierky komunikácií na Sídlisku III

Mesto Prešov vydalo povolenie na vykonanie čiastočnej uzávierky miestnych komunikácií na uliciach Vlada Clementisa, Matice slovenskej, Volgogradská, Mukačevská, Prostějovská, Antona Prídavku, Mirka Nešpora, Tomášikova, Bajkalská a Šmeralova. Dôvodom je plánované uloženie optickej siete na Sídlisku III.

Na viacerých komunikáciách na Sídlisku III. budú v najbližších mesiacoch prebiehať výkopové práce, ktoré si vyžiadajú čiastočné uzávierky ulíc v období od 15.03.2021 do 15.11.2021. Práce bude realizovať súkromný provider v niekoľkých samostatných úsekoch v dĺžke od 10 do 50 metrov za účelom uloženia optickej siete. V čase uzávierky jednotlivých komunikácií pribudne pri uzavretých úsekoch dočasné dopravné značenie.

V častiach, kde dôjde k znečisteniu alebo poškodeniu miestnych komunikácií, verejného priestranstva a verejnej zelene, je zhotoviteľ povinný bezodkladne a na vlastné náklady zabezpečiť ich opravu a odstránenie vzniknutých závad. Čiastočné uzávierky sa týkajú ulíc Vlada Clementisa, Matice slovenskej, Volgogradská, Mukačevská, Prostějovská, Antona Prídavku, Mirka Nešpora, Tomášikova, Bajkalská a Šmeralova.

Mohlo by Vás zaujímať
Aktualizácia dopravných obmedzení v meste
V Prešove dochádza k aktualizácii súčasných dopravných obmedzení v súvislosti s rekonštrukciou mosta na Lesíku delostrelcov. Do premávky sú zavádzané postupne od pondelka 15. 4. 2024. Sú výsledkom niekoľko-týždňového zberu dát a hľadania možností zefektívnenia premávky počas trvania stavebných prác.
Sekčovská ulica bude čiastočne uzavretá
Mesto Prešov informuje vodičov o čiastočnej uzáverke Sekčovskej ulice v termíne od 22. do 26. apríla pre výkopové práce.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK