Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Deti, zapojte sa do výtvarnej súťaže a nakreslite dedinku, v ktorej bývate

Obec Miklušovce a Spolok pre obnovu dediny vyhlasuje 7. ročník výtvarnej súťaže pre deti, ktoré žijú v dedinkách na Slovensku. Najkrajšie práce budú ocenené.

Obec Miklušovce a Spolok pre obnovu dediny vyhlasuje 7. ročník výtvarnej súťaže pre deti, ktoré žijú v krásnych dedinkách na Slovensku, s ústrednou témou: „Moja dedina, ako ju vidím ja...“ 2021.

Cieľom súťaže je dať deťom priestor výtvarne stvárniť miesta kde vyrastajú, ich tajné zákutia, a aby svojimi kresbami ukázali, prečo je život na dedine zaujímavý, kam vedú ich kroky na prechádzkach s rodičmi, starými rodičmi i kamarátmi.

Súťaží sa v 4 kategóriách:

1. deti materských škôl /3 - 6 rokov/
2. deti zo základných škôl a ZUŠ /7 - 9 rokov/
3. deti zo základných škôl a ZUŠ /10 - 15 rokov/
4. klienti sociálnych zariadení

Deti môžu tvoriť práce ľubovoľnou výtvarnou technikou. Súťaž trvá v termíne od 4. marca do 30. júna 2021. Súťažné práce môžete posielať na túto adresu: Výtvarná súťaž SPOD, Mgr. Mária Čuchtová, OcÚ Miklušovce 61, 082 44 Miklušovce.

Na zadnú stranu výkresu /veľkosť A4 alebo A3/ nezabudnite uviesť dátum, názov dediny, meno dieťaťa, vek, adresu, meno zákonného zástupcu a telefonický kontakt. Obálku označte heslom: SPOD – „Moja dedina, ako ju vidím ja...“

Zo všetkých doručených prác vyberie odborná porota tri najkrajšie práce v každej kategórii, ktoré budú ocenené. Termín a výsledky súťaže budú oceneným autorom včas oznámené. Výkresy sa nevracajú späť (iba v prípade osobného vyžiadania pri oceňovaní za účelom použitia ku skúškam na SUŠ) a môžu byť použité na propagáciu SPOD.

Viac informácií nájdete na www.miklusovce.sk, tel. čísle 0911 266 762 alebo prostredníctvom e-mailu marika.cuchtova@gmail.com či fb stránky https://www.facebook.com/spolok.pod

Záštitu nad detskou výtvarnou súťažou prevzal predseda PSK Milan Majerský.

Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK