PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://www.pis.sk/clanok/19513/v_naruci_pomahaju_chranit_zdravie_klientov_nove_pomocky.html

V Náruči pomáhajú chrániť zdravie klientov nové pomôcky

Zariadenie pre seniorov Náruč v Prešove získalo finančný príspevok z Nadácie SPP vo výške 1000 eur. Finančné prostriedky boli použité na nákup rukavíc, respirátorov a tabletov, ktoré pomáhajú klientom počas izolácie.

Zariadenie pre seniorov Náruč v Prešove získalo finančný príspevok vo výške 1000 eur z mimoriadneho grantového programu Pomáhame SPPolu, ktorý bol zameraný na zvýšenie kvality života ľudí, ktorí sú prijímateľmi sociálnych služieb.

Finančné prostriedky zariadenie využilo na nákup ochranných pomôcok, ako sú respirátory a rukavice a tiež na nákup tabletov pre klientov.

Nakúpené ochranné pomôcky a tablety zariadeniu pomôžu v boji s pandémiou ochorenia COVID-19 a podporia inovatívne a progresívne prístupy pri zabezpečovaní kontaktov klientov s rodinou v prípade izolácie alebo karantény.

Tento projekt sa uskutočnil vďaka podpore Nadácie SPP.

„Úprimne ďakujeme za podporu správcom Nadácie SPP, jej donorom a všetkým prajeme veľa tvorivých nápadov a hlavne pevné zdravie, " uviedol Jozef Dobrovič, riaditeľ Zariadenia pre seniorov Náruč v Prešove.

 
22.2.2021 | Pridal: Redakcia PIS | Spoločnosť | čítané: 981 krát