Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Výzva pre verejnosť – dopravná nehoda dňa 18.01.2021 medzi obcou Kapušany a mestom Prešov

V pondelok (18.01.2021) o pol šiestej podvečer na ceste I/18 medzi obcou Kapušany a mestom Prešov, došlo k smrteľnej dopravnej nehode.

19 ročný vodič osobného vozidla zn. Škoda, pochádzajúci z obce Chmeľov, z doposiaľ presne nezistenej príčiny prešiel s vozidlom do protismeru, kde narazil do oproti idúceho nákladného vozidla zn. Volvo, ktorého vodičom bol Poliak vo veku 38 rokov. Vodič osobného vozidla pri nehode utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol. Vodič nákladného vozidla bol na mieste podrobený dychovej skúške, ktorej výsledok bol negatívny. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove v danom prípade začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Z dôvodu objektívneho prešetrenia okolnosti tejto tragickej dopravnej nehody, žiadame prípadných svedkov, ktorí sa v tom čase nachádzali na uvedenom mieste, alebo ktorí by mohli poskytnúť akékoľvek informácie, aby sa prihlásili na tel. č. 158. Svedkovia tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na našej facebokovej stránke Policajného zboru.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Náušnice, prstene, retiazky
Ukradnuté dopravné značky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Taxikár jazdil po strede cesty
Dopravno-bezpečnostná akcia
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK