Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Prvým Prešovčanom roka 2021 je Riško

Vo Fakultnej nemocnici J. A. Reimana v Prešove sa 1. januára 2021 ráno narodil chlapček Denis. V druhý deň nového roka sa vypýtal na svet aj prvý Prešovčan Richard.

Prvým Prešovčanom sa v novom roku 2021 stal Richard, ktorý sa narodil 2. januára 2021 o 19.20 hod. večer. Bábätko vážilo 3800 gramov a meralo 51 centimetrov.

Ako prvé dieťa roka 2021 sa v prešovskej pôrodnici narodil Denis. Chlapček prišiel na svet 1. januára o 6.53 hod. a narodil sa mamičke z obce Žehňa. Vážil 2560 gramov a meral 48 centimetrov.

Fakultnej nemocnici J. A. Reimana v Prešove a personálu Oddelenia gynekológie a pôrodníctva prajeme veľa síl a úspechov aj v novom roku a novoročným bábätkám a ich rodinám prajeme najmä veľa zdravia.

Mohlo by Vás zaujímať
V PREŠOVE OTVORILI VÝSTAVU MAPUJÚCU VOJNU NA UKRAJINE. JEJ SÚČASŤOU JE AJ ZBIERKA HUMANITÁRNEJ POMOCI
Prešov 18.marca 2024 – Prešov sa pridal k európskym mestám, ktoré hostia výstavu mapujúcu emotívny príbeh vojnových udalostí na Ukrajine. Jej hlavným exponátom je sanitka zničená ruskými vojskami pri Charkove v septembri 2022. Súčasťou výstavy je taktiež séria fotografií zachytávajúcich dobrovoľnícke aktivity občianskeho združenia Podaj ďalej Prešov, ktoré do dnešného dňa dopravilo na Ukrajinu viac ako 220 ton humanitárnej pomoci.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK