Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Seniori sa môžu naučiť ovládať moderné technológie priamo z domova

Odbor služieb pre občanov MsÚ v Prešove sa v spolupráci s OZ Šedý medveď zapojil do projektu, ktorý pomáha seniorom naučiť sa pracovať s modernými technológiami. Pre pandémiu sa však workshopy presunuli na január 2021.

Kreatívne workshopy pre seniorov, ktoré sa mali uskutočniť v decembri, sa pre pandémiu presunuli. Ak to aktuálna situácia dovolí, uskutočnia sa v priebehu januára 2021.

Seniori, ktorí sa počas Vianoc budú zdržiavať doma, však môžu už teraz využiť službu OZ Šedý medveď, ktoré im pomôže zvládnuť ovládanie moderných technológií, ako je napr. mobilný telefón, počítač či televízor. Telefonicky vyriešia problémy s nastaveniami a oboznámia ich s mnohými ďalšími funkciami, ktoré mobil, tablet, počítač či televízor majú.

Na všetky otázky zodpovie koordinátor projektu p. Martin Michalica na tel. čísle 0915 795 240, prípadne e-mailom na michalica@c-m.sk.

Mohlo by Vás zaujímať
V PREŠOVE OTVORILI VÝSTAVU MAPUJÚCU VOJNU NA UKRAJINE. JEJ SÚČASŤOU JE AJ ZBIERKA HUMANITÁRNEJ POMOCI
Prešov 18.marca 2024 – Prešov sa pridal k európskym mestám, ktoré hostia výstavu mapujúcu emotívny príbeh vojnových udalostí na Ukrajine. Jej hlavným exponátom je sanitka zničená ruskými vojskami pri Charkove v septembri 2022. Súčasťou výstavy je taktiež séria fotografií zachytávajúcich dobrovoľnícke aktivity občianskeho združenia Podaj ďalej Prešov, ktoré do dnešného dňa dopravilo na Ukrajinu viac ako 220 ton humanitárnej pomoci.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK