Utorok, 16. apríl 2024
Meniny má Dana, Danica | zajtra Rudolf

Vchod do budovy MsÚ na Jarkovej 24 bude od 12. októbra uzavretý

Pre prebiehajúcu rekonštrukciu bude vstup do budovy Mestského úradu v Prešove na Jarkovej ulici č. 24 od 12. októbra 2020 pre verejnosť uzatvorený. Obmedzené budú aj služby hlavnej pokladnice.

V rámci rekonštrukcie budovy MsÚ na Jarkovej č. 24 sa v najbližších dňoch budú realizovať práce na hlavnom vstupe a v priestore, kde sídli hlavná pokladnica. Hlavný vchod budovy bude preto pre verejnosť uzatvorený. Občania môžu do budovy vstúpiť označeným zadným vchodom.

Hlavná pokladnica MsÚ bude na pôvodnom mieste pre verejnosť prístupná ešte v stredu 7.10.2020 a vo štvrtok 8.10.2020. V piatok 9.10.2020 bude pokladnica zatvorená.

Poplatky môžu od 12. októbra 2020 občania uhradiť v Klientskom centre vo vedľajšej budove MsÚ na Jarkovej ulici č. 26 v priestoroch ohlasovne. Vstup do budovy MsÚ na Jarkovej č. 26 je však kvôli dodržaniu hygienicko-bezpečnostných opatrení v súvislosti so šírením ochorenia COVID-19 obmedzený na 4 osoby súčasne, preto prosíme občanov o trpezlivosť a zároveň odporúčame využiť možnosť úhrady poplatkov prostredníctvom internet bankingu, vkladom v banke alebo poštovou poukážkou.

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK