Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Verejnosť sa môže návrhmi zapojiť do tvorby Akčného plánu 2021-2023

Na pôde Mestského úradu v Prešove sa 29. septembra 2020 uskutočnilo pracovné stretnutie s cieľom vyhodnotiť Akčný plán za 1. polrok 2020 a predstaviť návrh plánu na roky 2021 - 2023. Svoje pripomienky môže posielať aj široká verejnosť.

Pracovné stretnutie otvoril viceprimátor Vladimír Feľbaba a všetci zúčastnení sa mohli dozvedieť, aké aktivity mesto Prešov za spolupráce partnerov zrealizovalo a zároveň, čo všetko sa pripravuje v ďalšom období. Cieľom bolo vyhodnotiť Akčný plán za 1. polrok 2020 a tiež aj predstaviť návrh Akčného plánu na roky 2021-2023.

Účastníci stretnutia sa aktívne zapájali do diskusie, pričom hodnotili Akčný plán a pripomienkovali aj jeho predložený návrh. Stretnutie sa uskutočnilo za prísnych hygienických opatrení.

Návrh Akčného plánu na roky 2021 – 2023 je otvorený a svoje doplňujúce návrhy môže posielať aj verejnosť. Prešovčania tak môžu urobiť do 6. októbra 2020 prostredníctvom nasledujúcich e-mailových kontaktov:

- jana.zakarovska@presov.sk
- katarina.kvokacakova@presov.sk
- frantisek.kovacik@presov.sk

Akčný plán je súčasťou Komunitného plánu sociálnych služieb mesta Prešov na roky 2018-2025. Môžete si ho pozrieť TU:
https://www.presov.sk/download_file_f.php?id=1031998

Odbor služieb pre občanov ponúka možnosť informovania sa o príprave a obsahu Akčného plánu aj individuálne, a to v priestoroch mestského úradu počas úradných hodín.

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK