PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://www.pis.sk/clanok/19111/zacala_sa_sutazna_cast_kampane_do_prace_na_bicykli_2020.html

Začala sa súťažná časť kampane Do práce na bicykli 2020

Tento týždeň sa aj v Prešove začala súťažná časť národnej kampane Do práce na bicykli. Celoslovenská súťaž potrvá od 1. do 30. septembra 2020.

Mesto Prešov každoročne prispieva k zlepšovaniu klímy a znižovaniu uhlíkovej stopy aj aktívnou účasťou v rámci kampane Do práce na bicykli, ktorá bola z dôvodu šírenia ochorenia COVID-19 presunutá na mesiac september. Súťaž je určená tímom zamestnancov z rovnakej firmy alebo inštitúcie, ktoré sa do súťaže zaregistrujú a potvrdia, že budú v období od 1. do 30. septembra 2020 dochádzať do práce na bicykli. Zapojení účastníci podporujú rozvoj nemotorovej dopravy na Slovensku, no najmä tej cyklistickej.

Pozor - registrácia tímov je otvorená až do pondelka 7. septembra 2020. Vaši kolegovia tak majú stále príležitosť zapojiť sa!

Jazdy sa budú evidovať počas celého mesiaca september. Dajú sa však zapisovať len v aktuálny deň a 6 dní spätne, čiže evidenciu je potrebné robiť priebežne, minimálne raz za týždeň. S väčším odstupom dní Vám už systém pridanie jazdy neumožní. Rovnaké pravidlo platí aj pre aplikáciu - ak v nej jazdu neuložíte hneď po jej odmeraní, je potrebné ju čo najskôr zosynchronizovať s Vaším kontom v záložke "Jazdy".

Viac informácií nájdete na webovej stránke www.dopracenabicykli.eu, kde sa môžete zaregistrovať najneskôr do 7.9.2020.

 
3.9.2020 | Pridal: Redakcia PIS | Šport | čítané: 968 krát