Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Pátranie po nezvestnej osobe

Vladimír PRISIAŽŇUK, nar. 25.01.1980, trvale bytom Čirč č. 299, okr. Stará Ľubovňa, prechodne klient Zariadenia pre seniorov – Domov sociálnych služieb Demjata č. 261

Prisiažňuk Vladimír
Prisiažňuk Vladimír

40-ročný Vladimír z Čirča je nezvestný odo dňa 21.04.2020 od 07.50 hodiny, kedy bol naposledy videný opatrovateľkou v DSS Demjata, odkiaľ odišiel do lesa smerom na obec Raslavice. Muž odišiel bez osobných dokladov, telefónu, finančnej hotovosti a iných osobných vecí, pričom doposiaľ nepodal o sebe žiadnu správu. Od uvedenej doby sa do miesta prechodného bydliska nevrátil. Jeho pohyb mal byť dňa 22.04.2020 zaznamenaný v obciach Jánovce a Tročany smerom na obec Kobyly v okrese Bardejov. Menovaný je psychiatrický pacient, trpí schizofréniou, v minulosti sa už viackrát vzdialil z iných ústavov.

Popis osoby: 156 cm vysoký, štíhlej postavy, krátke hnedé vlasy, výraznú plešinu a hnedé oči
Popis oblečenia: naposledy mal oblečenú béžovú mikinu, tmavé tepláky, športové topánky.

Akékoľvek poznatky k hľadanej osobe oznámte na OPaKTČ OKP OR PZ Prešov, č. t. 0961 80 3371, resp. na linku 158. Informácie môžete poskytnúť aj prostredníctvom našej facebookovej stránky Policajného zboru.

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK