Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Mestská polícia Prešov zastavila na Sekčove vodiča, ktorý šoféroval pod vplyvom alkoholu

Mestská polícia Prešov pri vykonávaní hliadkovej činnosti zastavila podozrivého vodiča. Dychová skúška uňho potvrdila prítomnosť alkoholu.

V stredu 8. júla 2020 v skorých ranných hodinách si príslušníci prešovskej mestskej polície pri hliadkovej činnosti všimli na Sídlisku Šváby podozrivého vodiča, ktorý pri šoférovaní prechádzal autom striedavo zo strany na stranu.

Vodiča sa im podarilo zastaviť na Sídlisku Sekčov a vykonaná dobrovoľná dychová skúška potvrdila, že jazdil pod vplyvom alkoholu. O súčinnosť preto prešovskí mestskí policajti požiadali kolegov z Policajného zboru SR, ktorí vykonali opakovanú dychovú skúšku, opätovne u vodiča potvrdili jazdu pod vplyvom alkoholu a prípad prevzali na ďalšie riešenie.

Mestská polícia Prešov upozorňuje vodičov, aby sa poučili z tragédií, ktoré sa odohrali pri podobnom ľahostajnom správaní a jazde pod vplyvom alkoholických nápojov. Vodičov vyzýva, aby boli zodpovední, nespoliehali sa na to, že majú situáciu "pod kontrolou" a neohrozovali bezpečnosť ostatných účastníkov cestnej premávky.

Mohlo by Vás zaujímať
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK