PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://www.pis.sk/clanok/18886/relax-fit_opat_vita_svojich_zakaznikov.html

Relax-fit opäť víta svojich zákazníkov

Koronavírus zasiahol naše životy vo všetkých smeroch, od slobody pohybu, až po spôsob, akým pracujeme. Ľudia sa uzavreli do svojich domovov. Nie je žiadnym prekvapením, že máme strach o seba a svojich blízkych z rizika nakazenia sa, o budúcnosť a o svoju prácu.

Nakoľko prežívame ťažké a stresujúce obdobie, je dôležité myslieť aj na seba a svoje zdravie. V tejto uponáhľanej dobe je niekedy ťažké nájsť si čas na seba. Mnohí z nás sú ešte doma so svojimi rodinami. Matky nahradili deťom učiteľov, starajú sa o domácnosť a častokrát zabúdajú na seba. Nezabúdame aj na tých, ktorí aj počas tejto situácie stále pracovali a pracujú. Možno je ten správny čas troška vydýchnuť a prísť zrelaxovať.

Tešíme sa, že vláda uvoľnila opatrenia a my sme pre vás mohli znova otvoriť svoje dvere. Samozrejme v záujme vášho aj nášho zdravia a na základe povinných opatrení zabezpečujeme neustále dezinfekciu našich priestorov.

Náš kolektív zamestnancov je pripravení a teší sa na vaše návštevy. Momentálne sme mohli sprístupniť suché procedúry: rôzne masáže, kozmetika, lymfodrenáž, suchý uhličitý kúpeľ. Pre tých, ktorí majú radi opálenú pokožku a k moru sa tento rok možno nedostanú, máme pripravené naše solárium. Mokré procedúry zatiaľ nie sú povolené.

Je čas nájsť v tomto zlom období aj niečo dobré. Niečo, čo nám pomôže vypnúť z každodenných povinností. Sme tu pre vás a naše relaxačné centrum nájdete na Plzenskej ulici č. 2.

Objednať sa môžte na telefónnom čísle 051/772 10 11 v čase od 09:00 do 20:00 hodiny.

Viac informácií nájdete na: https://www.relaxfit.sk/

 
18.5.2020 | Autor: Relax-fit | Spoločnosť | čítané: 2617 krát