PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://www.pis.sk/clanok/18855/presovcania_si_mozu_oddychnut_na_obnovenych_lavickach_v_centre_mesta.html

Prešovčania si môžu oddýchnuť na obnovených lavičkách v centre mesta

Mesto Prešov obnovuje na pešej zóne lavičky určené na oddych pre Prešovčanov i tých, ktorí naše mesto navštívia počas blížiacej sa letnej sezóny.

Na prešovskej pešej zóne v centre mesta je umiestnených 30 prenosných lavičiek, ktoré ľuďom slúžia na príjemný oddych v teplých jarných a letných dňoch.

Lavičky boli počas zimných mesiacov kompletne zrekonštruované. Vymenené boli všetky drevené dosky, lavičky dostali nový farebný náter a sú aj nanovo nalakované.

Rovnako obnovujeme aj pevne umiestnené lavičky pozdĺž chodníkov, ktoré Prešovčania využívajú celoročne. Na týchto lavičkách sa tiež postupne vymieňajú celé drevené dosky.

Pripomíname však, že aj pri oddychu v parku či na pešej zóne by obyvatelia aj návštevníci mesta Prešov mali dbať na dodržiavanie usmernení vydaných hlavným hygienikom SR, nosiť ochranné rúška, nekonzumovať jedlá a nápoje na verejných miestach a dodržiavať potrebné odstupy.

Prenosné lavičky, ktoré na pešej zóne osadila spoločnosť Technické služby mesta Prešov, a.s. , budú v centre mesta umiestnené až do začínajúcej zimy, teda približne do polovice novembra.

 
7.5.2020 | Pridal: Redakcia pis.sk | Mesto Prešov | čítané: 1118 krát