Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Na Levočskej zmodernizujú semafory

Na križovatke Levočská - Volgogradská - Marka Čulena sa v najbližších dňoch bude pracovať na modernizácii a výmene technológie cestnej svetelnej signalizácie. Prosíme vodičov, aby boli pri prechádzaní križovatkou obzvlášť opatrní.

V súvislosti s modernizáciou cestnej svetelnej signalizácie a s tým spojenou výmenou technológie nebudú v dňoch 2. - 8. mája 2020 (od soboty do piatka) na križovatke Levočská - Volgogradská - Marka Čulena fungovať semafory.

V rámci modernizácie sa budú demontovať a nanovo montovať stožiare, výložníky a návestidlá cestnej dopravnej signalizácie. Križovatka teda v týchto dňoch nebude riadená svetelnou signalizáciou.

V dňoch od 04.05.2020 do 07.05.2020 bude križovatka Levočská - Volgogradská - Marka Čulena riadená príslušníkmi polície. Prosíme preto vodičov, aby pri prechádzaní uvedenou križovatkou venovali zvýšenú pozornosť dopravnému značeniu a dodržiavali pravidlá cestnej premávky.

Mohlo by Vás zaujímať
Aktualizácia dopravných obmedzení v meste
V Prešove dochádza k aktualizácii súčasných dopravných obmedzení v súvislosti s rekonštrukciou mosta na Lesíku delostrelcov. Do premávky sú zavádzané postupne od pondelka 15. 4. 2024. Sú výsledkom niekoľko-týždňového zberu dát a hľadania možností zefektívnenia premávky počas trvania stavebných prác.
Sekčovská ulica bude čiastočne uzavretá
Mesto Prešov informuje vodičov o čiastočnej uzáverke Sekčovskej ulice v termíne od 22. do 26. apríla pre výkopové práce.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK