Sobota, 01. jún 2024
Meniny má Žaneta | zajtra Xénia, Oxana

Na Levočskej zmodernizujú semafory

Na križovatke Levočská - Volgogradská - Marka Čulena sa v najbližších dňoch bude pracovať na modernizácii a výmene technológie cestnej svetelnej signalizácie. Prosíme vodičov, aby boli pri prechádzaní križovatkou obzvlášť opatrní.

V súvislosti s modernizáciou cestnej svetelnej signalizácie a s tým spojenou výmenou technológie nebudú v dňoch 2. - 8. mája 2020 (od soboty do piatka) na križovatke Levočská - Volgogradská - Marka Čulena fungovať semafory.

V rámci modernizácie sa budú demontovať a nanovo montovať stožiare, výložníky a návestidlá cestnej dopravnej signalizácie. Križovatka teda v týchto dňoch nebude riadená svetelnou signalizáciou.

V dňoch od 04.05.2020 do 07.05.2020 bude križovatka Levočská - Volgogradská - Marka Čulena riadená príslušníkmi polície. Prosíme preto vodičov, aby pri prechádzaní uvedenou križovatkou venovali zvýšenú pozornosť dopravnému značeniu a dodržiavali pravidlá cestnej premávky.

Mohlo by Vás zaujímať
Na cestách pribudnú od 27.5. dve obmedzenia
Prešovčania sa musia od pondelka 27. mája 2024 pripraviť na dve dočasné obmedzenia. Jedno pribudne na Levočskej ulici a práce obmedzia dopravu aj na ulici Zborovská.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK