PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://www.pis.sk/clanok/18765/aktualizacia-mestsky_urad_v_presove_bude_od_22-_juna_fungovat_v_standardnom_rezime.html

AKTUALIZÁCIA: Mestský úrad v Prešove bude od 22. júna fungovať v štandardnom režime

Mestský úrad v Prešove sa opäť otvára pre verejnosť. Naďalej je však potrebné dodržiavať protiepidemiologické opatrenia.

V súvislosti s ukončením núdzového stavu na Slovensku informuje mesto Prešov občanov o znovuotvorení Mestského úradu v Prešove pre verejnosť vo vzťahu k vybavovaniu stránok v zmysle schválených úradných hodín.

Mestský úrad v Prešove bude fungovať v štandardnom režime od pondelka 22. júna 2020.

Naďalej však platí dodržiavanie protiepidemiologických opatrení v súlade s rozhodnutím hlavného hygienika SR.

Vstup do budov MsÚ bude umožnený len osobám, ktoré si chránia tvár rúškom, pri vstupe do budovy vykonajú dezinfekciu rúk, alebo použijú ochranné rukavice. Potrebné je dodržiavať 2 - metrové rozostupy, a to pri vybavovaní stránok, ako aj pri priamych rokovaniach.

Mestský úrad v Prešove od 15. júna 2020 predlžuje pre verejnosť otváracie hodiny na Klientskom centre na Jarkovej č. 26. Otvorené bude 5 dní v týždni. Jeho pracovníci budú pre občanov k dispozícii v pondelok, utorok, štvrtok v čase od 8:00 do 15:00, v stredu od 8:00 do 16:30 a v piatok od 8:00 do 14:00. V rovnakom režime funguje aj matrika, Kancelária sociálneho poradenstva a podateľňa na Hlavnej 73. Klienti budú vybavovaní priamo v priestoroch klientskeho centra, pričom do budovy bude môcť súčasne vstúpiť len obmedzený počet ľudí.

Od 18. mája 2020 sú predĺžené aj otváracie hodiny hlavnej pokladnice Mestského úradu v Prešove. Otvorená je každý pracovný deň, od pondelka do štvrtka od 8:00 do 14:00. Zároveň vyzývame všetkých obyvateľov, aby dôkladne zvážili každú platbu v hotovosti na mestskom úrade a uprednostnili úhradu prevodom cez internet banking. Všetky dôležité informácie, týkajúce sa miestnych daní nájdete tu: https://bit.ly/2y4XiEB

Zároveň pripomíname, že vstup do Klientskeho centra, Matričného úradu alebo podateľne bude umožnený len osobám, ktoré si chránia tvár rúškom. Odporúčame všetkým klientom, aby si pri vstupe vydezinfikovali ruky, alebo použili ochranné rukavice.

Všetky dôležité kontakty na jednotlivé oddelenia Mestského úradu v Prešove nájdete tu: https://www.presov.sk/oznamy/dolezite-kontakty-pre-presovcanov.html

 
19.6.2020 | Pridal: Redakcia PIS | Mesto Prešov | čítané: 5856 krát