Streda, 15. máj 2024
Meniny má Žofia | zajtra Svetozár

3b PHbL: Posledný zdolal prvého a vírus žiaľ, porazil všetkých!

Tretím jarným (poz. 8.3.2020) a možno posledným kolom tejto sezóny pokračovala 3b Prešovská Hokejbalová liga zápasmi, v ktorých sme boli svedkami aj zatiaľ najväčšieho prekvapenia, keď „Dávid zdolal Goliáša“, z čoho môžu mať nakoniec najväčšiu radosť v Trebišove.

Výsledky:

HBC EAGLES - HOKEJBAL Prešov o.z. 3:6 (1:2, 2:0, 0:4)
Góly: Liba, Ant. Imrich, Mar. Hudák - Hopkovič 2, Staš 2, Kuchár, Kochan
Brankári: Amrich - Maruščák
Vylúčenia: 2:0
Bez využitia
Rozhodcovia: V. Fabian, J. Sokol
Priebeh: 0:2, 3:2, 3:6
Už predzápasové prognózy naznačovali, že tabuľka je síce jedno, no realita v aktuálnej forme mužstva a na ihrisku, je úplne niečo iné.
Milan Kuchár (HP o.z.): „Pred zápasom sme boli upozornení na top trio súpera (Imrich, Liba, Hudák) a ich spôsob hry, no aj tak sme k tomu pristúpili dosť laxne, tak po druhej tretine prišlo aj na tvrdšie slová... ... a vyplatilo sa!“

WARRIORS Košice - HBK SENATORS Trebišov 1:6 (0:2, 1:4, 0:0)
Góly: Pomietlo - Habovčík 2, Mat. Džupina, D. Antal, J. Havrilčák, Grega
Brankári: Kudľak - Kosál
Vylúčenia: 7:3
Využitá pr.hra: 0:1
Gól v oslabení: 0:1
Rozhodcovia: Šimbera, Jakubčová
Ihrisko: Trebišov
Diváci: 50
Po prvý krát sa predstavila 3b Prešovská Hokejbalová liga v Trebišove a s prípravami to hostitelia vzali naozaj vážne, za čo im patrí náš obdiv. Samotný zápas mal dosť jednoznačný priebeh a po zaváhaní dovtedy vedúceho mužstva ligovej tabuľky, tu máme po dlhšej dobe nového lídra. Ďalšou super novinkou bola premiéra prvej dámy, rozhodkyne, ktorou bola Evka Jakubčová z Kežmarku.

HBC SPARTANS - HMHK bauska. VRANOV 0:5 (0:3, 0:1, 0:1)
Góly: Šiňanský 2, Kundrát 2, Raschman
Brankári: S. Hudák - Cmar
Vylúčenia: 2:2
Bez využitia
Rozhodcovia: Kochan, A. Krivda
Roman Timočko (SPA): „Tak takýto odovzdaný výkon sme nepredviedli a ani som ešte nevidel od nášho vstupu do ligy. Som strašne naštvaný. Ešte dobre, že čo to pochytal Hudák v bránke, lebo sme si to mohli odniesť ďalším debaklom.“

HBC AVION Košice - HBC ASSASSINS 4:3 (0:1, 3:2, 1:0)
Góly: R. Jenčuš 2, Kekeš, Turčiansky - P. Gulik 2, Pivarník
Brankári: Žigmundi - Farbár
Vylúčenia: 1:2
Využitá pr.hra: 0:1
Rozhodcovia: M. Sála, A. Krivda
Výborná taktika, či nebodaj podcenenie súpera? No hlavne strata líderskej pozície HBC ASSASSINS, ktorá môže časom mrzieť.
Richard JENČUŠ (AVI): „Tak zápas nebol jednoduchý. Bolo to veľmi ťažké hrať proti takému silnému a skúsenému súperovi . Zápas bol zo začiatku celkom vyrovnaný a hneď, ako sme strelili vyrovnávací gól na 1:1, nezmyselne sme poľavili. No povedali sme si, že musíme hrať zodpovedne ako sme hrali od začiatku. Čerešničkou na torte potom už boli len góly v bráne súpera. Výborný zápas!“

Mohlo by Vás zaujímať
3b HbL VÝCHOD: Pred posledným kolom základnej časti a Play OFF, už len zopár otáznikov.
Do Play OFF regionálnej 3b Hokejbalovej ligy VÝCHOD zostáva mužom odohrať posledné, dohrávané ligové kolo a začne sa boj o poháre najcennejšie. A ako si počínali Vaše družstvá, si pozrite v nasledujúcich riadkoch.
Obnovené značenie na cyklotrasách v Prešovskom kraji
V novej sezóne čaká cyklistov 400 km obnoveného značenia a počas roka pribudne ďalších 320 km PREŠOV, 25. apríl 2024 – Na cyklistov v Prešovskom kraji čaká v novej sezóne 400 km obnoveného značenia. Počas roka 2024 prejde obnovou ďalších vyše 300 kilometrov. Obnovu značenia cyklotrás zabezpečila Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska.
Prešovskí volejbalisti definitívne na nepopulárnom 4. mieste
V sobotu pokračovala tretím zápasom séria o bronzové medaily Niké Extraligy mužov medzi volejbalistami VK MIRAD UNIPO Prešov a TJ Spartak Myjava. Napriek veľkej bojovnosti sa domácim hráčom nepodarilo sériu zdramatizovať a po prehre 2:3 (20:25, 25:23, 25:14, 22:25, 12:15) si Kopaničiari z metropoly Šariša odviezli cenné kovy. Vo finále hranom na 4 výhry sa hráčom Bratislavy podarilo vyrovnať sériu o majstrovský titul proti Komárnu na 2:2.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK