PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://www.pis.sk/clanok/18680/presov_karate_kids_opat_uzasne_bodovali_na_tazkych_sutaziach.html

PRESOV KARATE KIDS opäť úžasne bodovali na ťažkých súťažiach

Gerda, Gurková, Jack Huang, Pépichová, Bdžochová a Veverka - Nové prešovské super talenty.
PRESOV KARATE KIDS NA GP SLOVAKIA 2020
PRESOV KARATE KIDS NA GP SLOVAKIA 2020

Prvou ťažkou skúškou mladých športovcov z Junioru Prešov bol MEMORIÁL Michala Bozogáňa, konaný v Košiciach dňa 11.01.2020 (0-2-7=9 medailí Junior Prešov ). Po vianočných sviatkoch plných voľna, jedla a zábavy nás ako každoročne čakala v Košiciach ťažká medzinárodná previerka našej výkonnosti. Detičky po sviatkoch nesklamali, oproti 3 kovom z minulého roka strojnásobili zbierku úspechov v ťažkej konkurencii. Ďakujeme za organizáciu tejto skvelej súťaže pre mladých karatistov Peťovi Bozogáňovi, ktorý každoročne pripraví super podujatie pre deti nielen z nášho klubu.

VÝSLEDKY PRESOV KARATE KIDS: https://www.sutazekarate.sk/sutaze_klubvysl.php?klub=79&sutaz=260

Ďalšou previerkou pre Prešovčanov bol ORAVA CUP 2020, dňa 01.02.2020 (1-0-6=7 medailí pre PRESOV KARATE KIDS !!) Slnečný víkend a PRESOV KARATE KIDS v akcii, na súťaži s medzinárodnou účasťou preverila naše prešovčatá dostatočne. Tie opätovne nesklamali a viaceré dosiahli na cenné kovy. Pred hlavnou časťou sezóny detí do 11 rokov, potešili trénerov najmä výkony najmenších PRESOV KARATE KIDS. Len tak ďalej a jar bude v znamení PREŠOVČAT.

Výsledky PRESOV KARATE KIDS na ORAVA CUP 2020: https://www.sutazekarate.sk/sutaze_klubvysl.php?klub=79&sutaz=303

Finálnou súťažou pre Prešovčanov v mesiaci február bolo 1. kolo SR Pohár detí, konané v Trenčíne, dňa 16.02.2020. KK JUNIOR PREŠOV obsadil celkové 9. miesto z 54 klubov z celého Slovenska v bodovacej štatistike a zisk 16-ich medailí (1-8-7)! Začiatok sezóny zastihol najmenšie PRESOV KARATE KIDS v ideálnej forme. Ziskom 16 medailí, potom čo nám viacerí ostali doma kvôli chrípke, detičky potešili výkonmi trénerov. Viacerí z nováčikov prelomili čakanie na medailu na vrcholových súťažiach, viacerí bodovali úplne prvýkrát, prvýkrát v Juniore kata v medailách dobieha kumite a všetci išli tak, že sme na nich boli hrdí. Ďakujeme rodičom, že sa nebojíte Vaše deti konfrontovať na súťažnej úrovni, ďakujeme že nám veríte. Potešili najmä Gerda, Gurková, Jack Huang, Pépichová, Bdžochová a Veverka, ktorí dosiahli svoje prvé cenné kovy na vrcholovej slovenskej karate scéne. V Prešove rastú ďalšie obrovské talenty.

Výsledky PRESOV KARATE KIDS: https://www.sutazekarate.sk/sutaze_klubvysl.php?klub=79&sutaz=327

Poslednou previerkou bolo GRAND PRIX SLOVAKIA 2020 v Bratislave, konané v dni 23.02 až 24.02.2020. Súťažilo 214 klubov, 32 krajín, 2118 entries a JUNIOR PREŠOV zaznamenal 2x bronz! Ťažký víkend plný bojov, super športový zážitok a perfektné skúsenosti. Také bolo GRAND PRIX SLOVAKIA 2020 v Bratislave, kde prešovčatá potvrdili náš správne nastavený smer. Ziskom bronzu potešili Kryštof Balucha a Veronika Jalowiczorová, avšak aj ostatní zápasníci nesklamali. Vyrovnané súboje a menej šťastia v rozhodujúcich chvíľach neznamená, že sú slabí. Naopak veríme, že im ich výkony dodajú chuť ďalej na sebe makať a čoskoro aj oni dosiahnu medailové odmeny na najťažších súťažiach.

 
25.2.2020 | Autor: Ľubomír Čiernik | Šport | čítané: 3444 krát