Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Prvé kolo Open Ligy v Kickboxe

V Poprade 8.2.2020 sa uskutočnilo prvé kolo Open Ligy v Kickboxe, na ktorom sa zúčastnili aj pretekári z Kickboxing klubu panter Prešov.

V konkurencii 27 klubov a 158 účastníkov sa stal práve náš tím najúspešnejším o čom svedčí spolu 14 medailí a to až 8 zlatých, 5 strieborných a 1 bronzová. 3 kategórie a 3 medaile je štatistika, ktorá zdobí najúspešnejšiu panterku Barboru Bajusovú. V disciplínach Light Contact a Point Fighting do 46kg nedala súperkám šancu, no vo finále Kick Light-u už nestačila.

Dva zlaté kovy si odniesli Lucia Fecková v Light Contacte a Kick Light-e do 60 kg a tiež Miroslava Potocká v rovnakých disciplínach avšak do 55 kg. Tá sa postarala aj o kuriozitu dňa, keď jej najkratší zápas trval iba 3 sekundy. Toľko totiž stačilo na to, aby knockoutovala svoju súperku, po čom rozhodcovia ukončili zápas. Ženskú silu v týchto kategóriách potvrdila aj Stela Levická, ktorá si odniesla dve striebra v kategórii do 55 kg.

Nestratili sa ani muži, ktorých reprezentovali Maroš Gecík so zlatom a striebrom, taktiež z Light Contactu a Kick Light-u do 69 kg, Tomáš Mašlej s naším jediným bronzom z Kick Light-u do 84 kg a Denis Šoltis so zlatom a striebrom z Light Contactu a Kick Light-u do 52 kg. Napriek obetavému výkonu sa medailový úspech nepodaril Valentínovi Handzokovi, ktorý zabojoval v kategórii Kick Light do 69 kg, no žiaľ vypadol už v druhom kole.

Všetkým zúčastneným Gratulujeme!

Mohlo by Vás zaujímať
Prešovskí volejbalisti vyrovnali semifinálovú sériu
V sobotu pokračovala Niké Extraliga mužov druhými semifinálovými zápasmi play-off. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov hostili družstvo Komárna. Zverenci trénera Erika Digaňu vyhrali v 5-setovej dráme 3:2 (25:16, 25:19, 18:25, 20:25, 15:11). V sérii na 3 výhry je stav vyrovnaný 1:1. V druhej dvojičke o miestenku do finále Bratislava vyrovnala sériu s Myjavou na 1:1.
Prešovským volejbalistom po dvoch rokoch ušlo finále, zahrajú si o bronz
Vo štvrtok pokračovala Niké Extraliga mužov štvrtými semifinálovými zápasmi play-off. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov opäť hostili družstvo Komárna. Zverenci trénera Erika Digaňu dokázali reagovať na 2-setové manko, ale napriek vyrovnaniu padli v tajbrejku po setoch (21:25, 23:25, 25:22, 25:23, 12:15). Museli sa skloniť pre súperom, ktorý ich po výhre 3:1 na zápasy poslal do série o bronzové medaily. V druhej dvojičke o miestenku do finále Bratislava vyrovnala sériu s Myjavou na 2:2.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK