PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://www.pis.sk/clanok/18633/vyzva_pre_verejnost__dopravna_nehoda_dna_16-01-2020_medzi_obcami_maly_saris_a_velky_saris.html

Výzva pre verejnosť – dopravná nehoda dňa 16.01.2020 medzi obcami Malý Šariš a Veľký Šariš

Na ceste III. triedy č. 3430 medzi obcami Malý Šariš a Veľký Šariš došlo dňa 16.01.2020 v čase o 15.45 hodine k dopravnej nehode.

Doposiaľ nestotožnený vodič viedol vozidlo zn. Škoda Octavia, s prešovským evidenčným číslom, v smere od Malého Šariša na Veľký Šariš. Pred obcou Veľký Šariš po prejazde ľavotočivou zákrutou zišiel s vozidlom mimo vozovku vpravo. Tam ostalo vozidlo prevrátené na streche. Po príchode hliadky Obvodného oddelenia Policajného zboru Veľký Šariš na miesto dopravnej nehody, sa pri tomto vozidle nachádzali dve osoby (z ktorých doposiaľ nie je stanovené, kto bol vodičom uvedeného vozidla). Z výpovede svedka, ktorý uvedenú nehodu nahlásil vyplýva, že vodič uvedeného vozidla, mal byť mladšieho veku a špinavý od blata, po nehode z miesta odišiel do obce Malý Šariš a to tak, že ho z miesta nehody mal odviezť doposiaľ nezistený vodič vozidla zn. WV Sharan alebo Seat Alhambra (staršej výroby s nezisteným evidenčným číslom).

Z dôvodu objektívneho prešetrenia okolnosti tejto dopravnej nehody žiadame vodičov, ktorí v tom čase jazdili na uvedenom úseku (respektíve vodiča), ktorý z uvedeného miesta dopravnej nehody odviezol mladého zablateného vodiča vozidla zn. Škoda Octavia do obce Malý Šariš, ako aj občanov, ktorí sa v tom čase nachádzali v blízkosti miesta dopravnej nehody a mohli by poskytnúť informácie o nej aby sa prihlásili na tel. č. 0961 803514 alebo na tel. č. 158. Občania tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na našej facebokovej stránke Policajného zboru.

 
6.2.2020 | Autor: Jana Ligdayová | Polícia a záchranné zložky | čítané: 1793 krát