Sobota, 27. apríl 2024
Meniny má Jaroslav | zajtra Jarmila

OZ Májový úsmev na ozónovej ceste

OZ Májový úsmev sa v roku 2019 zameralo na posilnenie zdravia a medziľudských vzťahov. Pre svoje členky usporiadalo výlety a príjemné podujatia vďaka dotácii mesta Prešov.

OZ Májový úsmev v Prešove sa zameralo na spoznávanie Slovenska. Pre svoj projekt "Učitelia seniori - aktívne za prevenciu zdravia a posilnenie medziľudských vzťahov" získali dotáciu mesta Prešov.

Na prelome novembra a decembra 2019 tak členky OZ Májový úsmev strávili víkend v Bardejovských Kúpel'och, počas ktorého sa vybrali na turistiku po ozónovej ceste, kde si na niektorých športových stanoviskách aj zacvičili.

Hranie spoločenských vedomostných hier, im pripomenulo časy, ktoré strávili v školských laviciach. Nechýbal ani oddych a relax či zábava pri bowlingu, ktorý v nich prebudil radosť zo športu a súťaživosť.

Na tieto aktivity v rámci svojho projektu "Učitelia seniori - aktívne za prevenciu zdravia a posilnenie medziľudských vzťahov" získalo OZ Májový úsmev dotáciu mesta Prešov vo výške 654 eur.

Mohlo by Vás zaujímať
Sándor Petöfi má bustu na Hlavnej ulici v Prešove
Vedenie mesta Prešov v spolupráci s Generálnym konzulátom Maďarska v Košiciach slávnostne odhalilo bustu venovanú významnej osobnosti uhorských dejín, básnikovi Sándorovi Petöfimu.
Prešov ako centrum divadelného umenia už po 58. raz
Obľúbená súťaž umeleckej tvorivosti vysokoškolákov Slovenska, známa ako Akademický Prešov, sa uskutoční od 22. do 25. apríla 2024. Pred prešovským publikom vystúpia nielen profesionálne divadelné súbory zo Slovenska, ale aj z Čiech, Poľska a Maďarska. So širokým spektrom inscenačných poetík sa predstaví v symbolickom počte sedem študentských a sedem profesionálnych divadelných zoskupení.
ZÍSKAJ SUPER HRACIU KARTIČKU A VYHRAJ VYMAKANÉ CENY!
Nepremeškaj skvelú akciu v kinách CINEMAX! Nakúp na bufete občerstvenie za minimálne 5€ a hraj o skvelé ceny.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK