Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Krajská súťaž moderátorov

Skvelí, talentovaní nádejní moderátori, zatiaľ študenti Prešovského samosprávneho kraja sa stretli na Krajskom kole súťaže moderátorov, ktorú organizovalo DJZ - útvar osvetovej činnosti v Prešove 25. októbra 2019 v priestoroch Malej scény DJZ.

Do súťaže sa zapojilo 9 súťažiacich z prešovského, vranovského, popradského a humenského okresu. Súťažiaci sa predstavili ako moderátori spravodajstva, vlastnej relácie s hosťom a autori a interpreti reklami.

Ich výkony hodnotila porota v zložení doc. Juraj Rusnák, CSc. , Mgr. Lenka Regrutová, PhD. a Mgr. Eva Peknušiaková, PhD. Tá rozhodla, že na celoštátnom kole súťaže Sárova Bystrica v Banskej Bystrici bude PSK reprezentovať:

I. kategória:
Ivana Koreňová, Gymnázium sv. Moniky, Prešov
Martin Mihaľov, ZUŠ Humenné

II. kategória:
Lenka Želonková, PU PgF Prešov
Soňa Kolcunová, Gymnázium Dr. C. Daxnera, Vranov n. Toplou

Víťazom blahoželáme.

Ivana Koreňová

Ivana Koreňová
Lenka Želonková

Lenka Želonková
Martin Mihalov

Martin Mihalov
Soňa Kolcunová

Soňa Kolcunová
Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK