Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Cyklisti, pozor! Obnovuje sa vodorovné dopravné značenie na cyklistických chodníkoch

Od 6. septembra začína obnova vodorovného dopravného značenia na cyklistických chodníkoch na území mesta Prešov.

Obnoví sa stredová deliaca čiara, určené priechody pre chodcov na cyklistických chodníkoch a priechody pre cyklistov na miestnych komunikáciach.

Takto bude obnovené vodorovné dopravné značenie na cyklistickom chodníku pozdĺž rieky Torysa, ktorý začína na hranici katastrálneho územia s Veľkým Šarišom a pokračuje okolo Sídliska III a Sídliska II po Tatran Handball Arénu, ďalej na cyklistickom chodníku pozdĺž ulice Arm. gen. Svobodu na Sídlisku Sekčov a pozdĺž Švábskej ulice na Sídlisku Šváby, a tiež cyklistické chodníky na uliciach Rusínska, L. Novomeského a Royova.

Mesto Prešov sa ospravedlňuje cyklistom za dočasné zníženie komfortu užívania cyklistických chodníkov a prosí o zhovievavosť počas vykonávania prác a rešpektovanie dočasného dopravného značenia osadeného po vykonaní nástreku vodorovného dopravného značenia.

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK