Nedeľa, 02. jún 2024
Meniny má Xénia, Oxana | zajtra Karolína

Prerušenie premávky na slovensko-ukrajinskom hraničnom priechode Vyšné Nemecké – Užhorod

Na slovensko-ukrajinskom colnom hraničnom priechode Vyšné Nemecké - Užhorod dôjde dňa 14.8.2019 k dočasnému prerušeniu premávky z dôvodu úplnej odstávky elektrickej energie. Dočasne pozastavená premávka bude v smere na Ukrajinu aj na Slovensko, v osobnej aj nákladnej doprave.

Colný úrad Michalovce upozorňuje cestujúcich, prepravcov a podnikateľskú verejnosť, že dňa 14.8.2019 dôjde na colnom hraničnom priechode Vyšné Nemecké - Užhorod k prerušeniu premávky z dôvodu úplnej odstávky elektrickej energie pre práce na zariadení vysokého napätia, výmene a prepojení transformátorov. Z tohto dôvodu nebude na colnom hraničnom priechode k dispozícii ani náhradný generátor, v dôsledku čoho budú dočasne nefunkčné všetky elektronické systémy slúžiace ku colným a hraničným kontrolám na vstupe aj výstupe. Podľa informácií dodávateľa sa práce budú realizovať v čase od 08:00 hod. do predpokladaného ukončenia prác do 12:00 hod. stredoeurópskeho letného času.

Cestujúci môžu v uvedenom čase použiť cestné hraničné priechody Ubľa – Malyj Bereznyj s nepretržitou prevádzkou alebo Veľké Slemence – Mali Selmenci určený pre peších cestujúcich a cyklistov, ako aj železničný hraničný priechod Čierna nad Tisou – Čop podľa platného železničného grafikonu.

Ďakujeme za trpezlivosť a toleranciu v priebehu nevyhnutných prác, ktoré realizuje tretia strana, a ktoré spôsobia dočasné prerušenie premávky cez hraničný priechod.

Mohlo by Vás zaujímať
Na cestách pribudnú od 27.5. dve obmedzenia
Prešovčania sa musia od pondelka 27. mája 2024 pripraviť na dve dočasné obmedzenia. Jedno pribudne na Levočskej ulici a práce obmedzia dopravu aj na ulici Zborovská.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK