Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Už zajtra s nami otvor brány Rock pod Kameňom

Už čoskoro dôjde k otvoreniu brán jedinečného rockového festivalu na Slovensku. Po roku čakania tu opäť máme Rock pod Kameňom.

Po 17-krát uvedie mesto Snina do priestorov unikátnej rekreačnej oblasti Sninské rybníky svetové rockové hviezdy. Tento týždeň sa konečne rozozvučia každoročné hudobné tóny domácich či zahraničných hviezd rocku.

Počasie nám praje a príjemne teplé teploty ako zvyčajne môžu fanúšikovia festivalu tráviť na blízkom bio kúpalisku. Rovnako ako toto horúce počasie nás aj tento rok na festivale Rock pod Kameňom rozpália z pódia žeravé rockové bohyne jednotlivých headlinerov. Svoje drápy opäť na Slovensku vystrčí fínska heavy metalová skupina BEAST IN BLACK. A čerešničkou v programe, ktorou sa len nedávno stal Max Cavalera s kapelou SOULFLY.

O program Rock pod Kameňom, ktorý patrí medzi najväčšie a najlepšie festivaly na Slovensku sa postará SOULFLY, BEAST IN BLACK, ARKONA, ALESTORM, VAN CANTO, DYNAZTY, CRYSTAL VIPER, STEEL ENGRAVED, BACK:N:BLACK, THE ZOO, MOTORBAND, DOGA, WALDA GANG, HORKÝŽE SLÍŽE, BIJOUTERRIER, DEREŠ a mnoho ďalších.

Vstupenky na Rock pod Kameňom 2019 sú k dispozícii prostredníctvom siete TICKETPORTAL. Počet vstupeniek klesá a priestor má svoje obmedzenia, poponáhľaj sa!

Viac informácii nájdete na webe festivalu www.rockpodkamenom.sk alebo na facebookových stránkach https://www.facebook.com/rockpodkamenom. Festival Rock pod Kameňom sa koná od 1. do 3. augusta 2019 v unikátnej oblasti Sninské Rybníky a v jedinečnej atmosfére, ktorú môžete zažiť len raz do roka.

Foto: Rock pod Kameňom

Rock pod Kameňom

Rock pod Kameňom
Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK