Nedeľa, 28. apríl 2024
Meniny má Jarmila | zajtra Lea

Už zajtra s nami otvor brány Rock pod Kameňom

Už čoskoro dôjde k otvoreniu brán jedinečného rockového festivalu na Slovensku. Po roku čakania tu opäť máme Rock pod Kameňom.

Po 17-krát uvedie mesto Snina do priestorov unikátnej rekreačnej oblasti Sninské rybníky svetové rockové hviezdy. Tento týždeň sa konečne rozozvučia každoročné hudobné tóny domácich či zahraničných hviezd rocku.

Počasie nám praje a príjemne teplé teploty ako zvyčajne môžu fanúšikovia festivalu tráviť na blízkom bio kúpalisku. Rovnako ako toto horúce počasie nás aj tento rok na festivale Rock pod Kameňom rozpália z pódia žeravé rockové bohyne jednotlivých headlinerov. Svoje drápy opäť na Slovensku vystrčí fínska heavy metalová skupina BEAST IN BLACK. A čerešničkou v programe, ktorou sa len nedávno stal Max Cavalera s kapelou SOULFLY.

O program Rock pod Kameňom, ktorý patrí medzi najväčšie a najlepšie festivaly na Slovensku sa postará SOULFLY, BEAST IN BLACK, ARKONA, ALESTORM, VAN CANTO, DYNAZTY, CRYSTAL VIPER, STEEL ENGRAVED, BACK:N:BLACK, THE ZOO, MOTORBAND, DOGA, WALDA GANG, HORKÝŽE SLÍŽE, BIJOUTERRIER, DEREŠ a mnoho ďalších.

Vstupenky na Rock pod Kameňom 2019 sú k dispozícii prostredníctvom siete TICKETPORTAL. Počet vstupeniek klesá a priestor má svoje obmedzenia, poponáhľaj sa!

Viac informácii nájdete na webe festivalu www.rockpodkamenom.sk alebo na facebookových stránkach https://www.facebook.com/rockpodkamenom. Festival Rock pod Kameňom sa koná od 1. do 3. augusta 2019 v unikátnej oblasti Sninské Rybníky a v jedinečnej atmosfére, ktorú môžete zažiť len raz do roka.

Foto: Rock pod Kameňom

Rock pod Kameňom

Rock pod Kameňom
Mohlo by Vás zaujímať
Sándor Petöfi má bustu na Hlavnej ulici v Prešove
Vedenie mesta Prešov v spolupráci s Generálnym konzulátom Maďarska v Košiciach slávnostne odhalilo bustu venovanú významnej osobnosti uhorských dejín, básnikovi Sándorovi Petöfimu.
Prešov ako centrum divadelného umenia už po 58. raz
Obľúbená súťaž umeleckej tvorivosti vysokoškolákov Slovenska, známa ako Akademický Prešov, sa uskutoční od 22. do 25. apríla 2024. Pred prešovským publikom vystúpia nielen profesionálne divadelné súbory zo Slovenska, ale aj z Čiech, Poľska a Maďarska. So širokým spektrom inscenačných poetík sa predstaví v symbolickom počte sedem študentských a sedem profesionálnych divadelných zoskupení.
ZÍSKAJ SUPER HRACIU KARTIČKU A VYHRAJ VYMAKANÉ CENY!
Nepremeškaj skvelú akciu v kinách CINEMAX! Nakúp na bufete občerstvenie za minimálne 5€ a hraj o skvelé ceny.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK