PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://www.pis.sk/clanok/18130/v_centre_mesta_pribudol_vodny_bar.html

V centre mesta pribudol Vodný bar

Aj keď sa prvý prázdninový mesiac teplotami trochu krotí, predsa len sa k nám opäť vracajú horúčavy. Na Hlavnej ulici preto pribudla novinka - Vodný bar, v ktorom si môžu dať Prešovčania osviežujúci nápoj zadarmo.

Mesto Prešov oslovilo Východoslovenskú vodárenskú spoločnosť, a.s. s nápadom priniesť príjemné a najmä chutné osvieženie ľuďom priamo do centra mesta.

Pred budovou radnice tak pribudol Vodný bar, kde sa môžu Prešovčania aj návštevníci nášho mesta zastaviť a dopriať si osviežujúci nealkoholický a zdravý nápoj z čistej vody z vodovodu. A to, samozrejme, úplne zadarmo.

V ponuke má čistú pitnú vodu, ktorú si môže každý podľa chuti dopriať aj s plátkom citróna, limetky či s lístkami mäty. Voda sa podáva v papierových pohároch.

Vodný bar bude k dispozícii počas pracovného týždňa v dňoch, keď bude teplota vzduchu presahovať 30 °C, v čase od 10.00 do 17.00.

V centre mesta je počas horúčav možnosť osviežiť sa aj pri vodnej hmle v Južnom parku či vodou v niektorej z fontán. Na Hlavnej ulici je to Neptúnova fontána a 2 ďalšie fontánky s pitnou vodou - Hríb (pri Spolku svätého Vojtecha) a Mušľa (pred radnicou).

 
25.7.2019 | Autor: presov.sk | Mesto Prešov | čítané: 1484 krát