Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Fragaria Cup uzavrie Hlavnú ulicu

18. ročník mládežníckeho futbalového turnaja FRAGARIA CUP 2019, jedného z najväčších turnajov svojho druhu v rámci Európy, sa v Prešove uskutoční od 2. júla do 6. júla 2019. Vlajkový sprievod mestom, ktorý turnaj odštartuje, na krátky čas úplne uzavrie Hlavnú ulicu.

Vlajkový sprievod účastníckych tímov historickým centrom mesta Prešov sa uskutoční v utorok 2. júla o 20.00. Sprevádzať ho bude bohatý kultúrny program. Nebude chýbať ohňostroj a minidiskotéka priamo pred budovou DJZ.

Približne 3000 športovcov sa najprv zhromaždí pri severnom mestskom parku na Hlavnej ulici a odtiaľ sa v sprievode presunie až pred budovu Divadla Jonáša Záborského.

V tejto súvislosti upozorňujeme vodičov a cestujúcich na úplnú uzávierku Hlavnej ulice, a to 2. júla 2019 (utorok) v čase od 19.30 do 22.00.

Hlavná ulica bude úplne uzavretá v úseku od križovatky s Jarkovou ul. po križovatku s ulicami Grešova, Masarykova, Štefánikova.

Cestná premávka bude počas uzávierky vedená po priľahlých komunikáciách na ul. Duklianska, Vajanského, Grešova, Masarykova, Levočská, Remscheidská, Okružná a Štefánikova.

MHD bude presmerovaná po náhradnej trase cez ul. Levočská, Duklianska, Obrancov mieru, 17. novembra, Škultétyho. Trolejbusová doprava bude nahradená autobusovou.

Základná obchádzková trasa autobusov bude cez Okružnú ulicu. Trolejbusy na linkách 4 a 8 budú premávať cez ul. Škultétyho, 17. novembra, Obr. mieru.

Všetky spoje, ktoré začínajú na zastávke „Divadlo Jonáša Záborského“, budú začínať na zastávke „Okružná“ smer Floriánova.

Dočasne nefunkčné zastávky (obojsmerne): Trojica, Na Hlavnej, Divadlo Jonáša Záborského.

Náhradné zastávky (obojsmerne): Okružná, Floriánova.

Zastávka "Poliklinika" bude dočasne zriadená na Remscheidskej ulici (smer Veľká pošta) za odbočením z Levočskej na Okružnú ulicu.

Súvisiace články
3.7.2019 FOTO: Fragaria Cup 2019 - Vlajkový sprievod a slávnostné otvorenie
Mohlo by Vás zaujímať
Aktualizácia dopravných obmedzení v meste
V Prešove dochádza k aktualizácii súčasných dopravných obmedzení v súvislosti s rekonštrukciou mosta na Lesíku delostrelcov. Do premávky sú zavádzané postupne od pondelka 15. 4. 2024. Sú výsledkom niekoľko-týždňového zberu dát a hľadania možností zefektívnenia premávky počas trvania stavebných prác.
Sekčovská ulica bude čiastočne uzavretá
Mesto Prešov informuje vodičov o čiastočnej uzáverke Sekčovskej ulice v termíne od 22. do 26. apríla pre výkopové práce.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK