Utorok, 04. jún 2024
Meniny má Lenka | zajtra Laura

Rozšírenie zóny s obmedzením státím v širšom centre mesta

Motoristi, pozor pri parkovaní! Zóna s dopravným obmedzením sa totiž v širšom centre Prešova rozšírila.

Cieľom nového dopravného značenia je zvýšiť komfort a bezpečnosť chodcov na chodníkoch, kde často parkovali vozidlá.

Na uliciach Masarykova, Plzenská, Kpt. Nálepku a Bayerova je preto osadené dopravné značenie vyznačujúce zónu s dopravným obmedzením, ktoré povoľuje státie len na označených parkoviskách s platným parkovacím lístkom alebo parkovacou kartou. Nové značenie tak usporiada statickú dopravu a zamedzí parkovaniu motorových vozidiel na chodníkoch v predmetnom území ohraničenom ulicami Masarykova, Grešova, Plzenská a Lesík delostrelcov.

K rozšíreniu zóny s obmedzením státím v širšom centre mesta došlo na základe určenia dopravného značenia vydaného Odborom dopravy a životného prostredia Mestského úradu v Prešove a schváleného Krajským dopravným inšpektorátom Krajského riaditeľstva Policajného zboru SR v Prešove.

Mohlo by Vás zaujímať
Dôjde k uzávierke Vajanského a čiastočnej uzávierke Lesíku delostrelcov
Z dôvodu odstránenia havarijného stavu kanalizácie na uliciach Lesík delostrelcov a Vajanského dôjde od 4. 6. 2024 (od 8:00 hod.) do 30. 6. 2024 k celkovej uzávierke Vajanského ulice a čiastočnej uzávierke na ulici Lesík delostrelcov.
Na cestách pribudnú od 27.5. dve obmedzenia
Prešovčania sa musia od pondelka 27. mája 2024 pripraviť na dve dočasné obmedzenia. Jedno pribudne na Levočskej ulici a práce obmedzia dopravu aj na ulici Zborovská.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK