Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Dobrá správa pre vodičov: V týchto lokalitách už zaparkujete jednoduchšie

Tentoraz pribudli nové parkovacie miesta na Sídlisku duklianskych hrdinov a na Fučíkovej ulici.

Na Sídlisku duklianskych hrdinov je po stavebných a terénnych úpravách 33 nových parkovacích miest, z toho dve sú určené pre zdravotne ťažko postihnutých občanov. Vyriešilo sa tak komplikované parkovanie áut pozdĺž cesty.

Stavebné práce v tejto lokalite realizovala firma EUROVIA SK a.s. Celkové náklady boli v objeme 47 218,57€ s DPH. Okrem nových parkovacích miest sa v rámci terénnych úprav vysadila tráva a pribudlo 17 kusov drevín.

Aj vo vnútrobloku na Fučíkovej ulici už zaparkujete pohodlnejšie. Pribudlo tu 10 nových parkovacích miest a 2 nové plochy pre smetné nádoby. Parkovisko tak pôsobí krajšie a upravenejšie. Okrem toho je aj lepšie osvetlené, a to vďaka 3 novým stožiarom verejného osvetlenia. Opravila sa aj cesta, ktorú pokryl nový asfalt a nanovo sa vysadila aj tráva.

Stavebné práce vo vnútrobloku na Fučíkovej ulici realizovala firma DINIS s.r.o. a celkové náklady boli v objeme 26 838,90€ s DPH.

Mohlo by Vás zaujímať
Sekčovská ulica bude čiastočne uzavretá
Mesto Prešov informuje vodičov o čiastočnej uzáverke Sekčovskej ulice v termíne od 22. do 26. apríla pre výkopové práce.
Aktualizácia dopravných obmedzení v meste
V Prešove dochádza k aktualizácii súčasných dopravných obmedzení v súvislosti s rekonštrukciou mosta na Lesíku delostrelcov. Do premávky sú zavádzané postupne od pondelka 15. 4. 2024. Sú výsledkom niekoľko-týždňového zberu dát a hľadania možností zefektívnenia premávky počas trvania stavebných prác.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK