Sobota, 27. apríl 2024
Meniny má Jaroslav | zajtra Jarmila

Pozor na zmenu dopravného značenia na ulici Janka Borodáča

Ulica Janka Borodáča je od 20. marca do 1. júla jednosmerná. Uľahčí to parkovanie počas podávania daňových priznaní.

Chystáte sa na Daňový úrad? Do 1. júla bude na ulici Janka Borodáča platiť dočasné dopravné značenie, ktoré zamedzí kolíziám v blízkosti Daňového úradu a umožní plynulejší prejazd motorových vozidiel.

Ulica Janka Borodáča bude v období kedy má Daňový úrad najväčší nápor klientov jednosmerná. Prejazdná bude len zo smeru od Pavlovičovho námestia. V blízkosti Daňového úradu sa tak zamedzí vzniku prípadných kolízií v súvistosti s frekventovaným pohybom daňovníkov.

Dočasné dopravné značenie bude osadené v období od 20.03.2018 do 1. 07. 2019.

Prílohy
Určenie dočasného dopravného značenia
pdf
863,2 kB
Mohlo by Vás zaujímať
Sekčovská ulica bude čiastočne uzavretá
Mesto Prešov informuje vodičov o čiastočnej uzáverke Sekčovskej ulice v termíne od 22. do 26. apríla pre výkopové práce.
Aktualizácia dopravných obmedzení v meste
V Prešove dochádza k aktualizácii súčasných dopravných obmedzení v súvislosti s rekonštrukciou mosta na Lesíku delostrelcov. Do premávky sú zavádzané postupne od pondelka 15. 4. 2024. Sú výsledkom niekoľko-týždňového zberu dát a hľadania možností zefektívnenia premávky počas trvania stavebných prác.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK