Streda, 15. máj 2024
Meniny má Žofia | zajtra Svetozár

3b PHbL: Favoriti v súbojoch tentokrát nezaváhali

Počasie nám opäť prialo a tak bolo na programe celé 16.kolo 3b Prešovskej Hokejbalovej ligy v ktorom sme boli svedkami napínavých súbojov, ale aj jednoznačného víťazstva „mladíkov“ nad Svidníckym béčkom.

Výsledky:

HBK LION Svidník "B" - HOKEJBAL Prešov o.z.   0:8  (0:2, 0:1, 0:5) 
Góly: Kochan 4, Mendzif 2, Jakab, Lorenčík 
Brankári: Matej - Maruščák 
Vylúčenia: 0:1 
Bez využitia 
Rozhodcovia: Urbanec, J. Sokol  
Povinné víťazstvo, ktoré však nijako nepotešilo hrajúceho „trénera“ hostí.
Igor MARCIN: „Žiaľ vôbec sme nepredviedli svoju hru, ktorú sústavne trénujeme a aj napriek hladkému víťazstvu sa po zápase v šatni dvíhal hlas. Jedným pozitívom snáď bola len nula na našom konte inkasovaných gólov.“

HBK LION Svidník "B" - HBC SPARTANS  4:5  (0:2, 3:1, 1:2)  
Góly: Demjanovič 2, M. Novák, D. Havrilčák - Jurčenko, Valkár, Kožuško, N. Smolko, D. Sedlák
Brankári: Matej - S. Hudák 
Vylúčenia: 4:2 
Bez využitia 
Rozhodcovia: Francan, Dolhý 
Dohrávka: 15.kolo 
Nie tak dávno sa písalo o fantastickej výhre Sparťanov po takmer dvoch rokoch, no a zrazu je tu hneď druhá a plne zaslúžená. Aj napriek vedeniu 0:3 sa hráči spod Dukly nepoložili a po dvoch tretinách svietil stav na sv. tabuli 3:3. V poslednej časti hry však práve hostia ukázali viac chcenia, väčšiu túžbu po víťazstve a stále tak živia aspoň teoretickú šancu na Play Off.

HBC KNIGHTS Bardejov - HBC A4ka PALUTO  2:1  (0:0, 1:1, 1:0) 
Góly: Ondeček, Pánoc - Dzúr 
Brankári: R. Makara - Vachna 
Vylúčenia: 3:4 
Gól v oslabení: 1:0 
Rozhodcovia: Francan, Kochan 
Diváci: 63
V zápase kola na seba narazili mužstvá bojujúce o tretie miesto v tabuľke základnej časti a aj napriek tomu, že na oboch stranách chýbalo zopár zvučných mien, zápas sa musel páčiť každému prítomnému divákovi.

HBC MV TRANSPORT - HBC WARRIORS Košice  4:3  (2:1, 1:2, 1:0) 
Góly: Kivader 2, J. Baláž, P. Gulik - Kačala, Mackay, Matyas
Brankári: Farbár - Kosál 
Vylúčenia: 3:2 
Bez využitia
Rozhodcovia: M. Sála, Hriško 
Hráči Warriors v poslednej dobe neprestávajú udivovať. Po víťazstve nad majstrovským Vranovom tentokrát siahali po bodíku aj v súboji s vicemajstrom, ktorý sa asi viac venoval novému dizajnu ich súpera z dielne spoločnosti 3b a nebyť milimetrovej „bomby“ Petra Gulika od modrej čiary, prekvapenie mohlo byť na svete.

HBC EAGLES - MLADÍ JASTRABI Košice  2:7 (0:2, 0:1, 2:4) 
Góly: Gajdoš, Palenčár - Kuľha 3, N. Jenčuš, Antoška, Račko, Sontag 
Brankári: Matta - Kudľak
Vylúčenia: 4:4
Využitá pr.hra: 1:1
Rozhodcovia: Schiffer, Urbanec 
Dohrávka: 15.kolo 
Ihrisko: Košice/ Aréna
Tomáš PALENČÁR: Zápas v ktorom bolo o víťazovi rozhodnuté už pri žrebe 3b Prešovskej Hokejbalovej ligy (úsmev) sme vôbec prvý krát počas našej histórie, odohrali na ihrisku mimo Prešova. A aj napriek tomu, že s nami necestovali naši najskúsenejší hráči a počas celého zápasu sme ťahali za ten kratší koniec, vôbec toho neľutujeme. Slová ktoré vychvaľovali nádherný hokejbalový stánok v Košiciach pri Aréne Sršňov nám proste nedali ináč a aj my musíme zložiť pomyselný klobúk dole z hlavy pred pánom Mergleským a áno .. „Tu sa hokejbal musí hrať!“.

Najbližší program ZŠ na ulici Čsl. Armády v Prešove:

16.3.2019   Sobota      17.kolo 
9:00 hod.    HBC EAGLES - HBC MV TRANSPORT 
14:00 hod.    MLADÍ JASTRABI Košice - HBK LION Svidník "B" 
 
17.3.2019   Nedeľa      17.kolo + dohrávka  
9:00 hod.    HBC SPARTANS - HBK bauska. VRANOV 
10:45 hod.    HBC A4ka PALUTO - HOKEJBAL Prešov o.z.   
14:00 hod.    MLADÍ JASTRABI Košice - HBC WARRIORS Košice   (14.kolo)   ... .. v Košiciach/Aréna Sršňov 

Mohlo by Vás zaujímať
3b HbL VÝCHOD: Pred posledným kolom základnej časti a Play OFF, už len zopár otáznikov.
Do Play OFF regionálnej 3b Hokejbalovej ligy VÝCHOD zostáva mužom odohrať posledné, dohrávané ligové kolo a začne sa boj o poháre najcennejšie. A ako si počínali Vaše družstvá, si pozrite v nasledujúcich riadkoch.
Obnovené značenie na cyklotrasách v Prešovskom kraji
V novej sezóne čaká cyklistov 400 km obnoveného značenia a počas roka pribudne ďalších 320 km PREŠOV, 25. apríl 2024 – Na cyklistov v Prešovskom kraji čaká v novej sezóne 400 km obnoveného značenia. Počas roka 2024 prejde obnovou ďalších vyše 300 kilometrov. Obnovu značenia cyklotrás zabezpečila Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska.
Prešovskí volejbalisti definitívne na nepopulárnom 4. mieste
V sobotu pokračovala tretím zápasom séria o bronzové medaily Niké Extraligy mužov medzi volejbalistami VK MIRAD UNIPO Prešov a TJ Spartak Myjava. Napriek veľkej bojovnosti sa domácim hráčom nepodarilo sériu zdramatizovať a po prehre 2:3 (20:25, 25:23, 25:14, 22:25, 12:15) si Kopaničiari z metropoly Šariša odviezli cenné kovy. Vo finále hranom na 4 výhry sa hráčom Bratislavy podarilo vyrovnať sériu o majstrovský titul proti Komárnu na 2:2.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK