Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

HUMMEL 4 SPORT CUP 2019

Začiatok roka sa v Prešove už vyše 10 rokov spája s mládežníckym hádzanárskym turnajom, a tak Vás aj tento rok srdečne pozývame na 13. ročník turnaja, ktorý sa pod novým názvom HUMMEL 4 SPORT CUP 2019 uskutoční v termíne od 3. do 6. januára 2019 v našom meste.

Zmenený názov turnaja súvisí s novým reklamným partnerom, ktorým sa od tohto ročníka stala spoločnosť SINTRA šport s.r.o. ako distribútor značky HUMMEL na Slovensku.

HUMMEL 4 SPORT CUP 2019, nad ktorým prevzala záštitu primátorka mesta Prešov Andrea Turčanová, a ktorý každoročne organizuje spoločnosť 4 SPORT s.r.o. za aktívnej podpory mesta Prešov a Slovenského zväzu hádzanej je určený 3 chlapčenským (U17, U15, U13) a 3 dievčenským kategóriám (A17, A15, A13).

Medzi prihlásenými 74 tímami z 9 krajín Európy nájdeme mená ako KS Vive Kielce a UKS Anilana Lodž z Poľska, maďarské tímy Grundfos Tatabánya KC a či PLER-Budapest, ale aj Pőlva Käsipalliklubi z Estónska, lotyšské HK Skriveri či chorvátske HRK Borovo a mnoho ďalších chlapčenských aj dievčenských tímov vrátane domáceho Tatrana Prešov.

Zápasy v jednotlivých vekových kategóriách budú prebiehať v 5 športových halách:

Športová hala Nábrežná – Nábrežná 1

ZŠ Sibírska – Sibírska 42

Spojená škola Ľ. Podjavorinskej – Ľ. Podjavorinskej 22

Športová hala Hotelovej akadémie – Okružná 18

Mestská športová hala Sabinov – Komenského 40, Sabinov ( hrá sa iba v piatok 4.1.2019)

od piatku 4. januára do nedele 6. januára v čase od 8.00 do 20.00 hod.

Slávnostné otvorenie turnaja sa uskutoční v piatok 4. januára o 16.30 hod. v Športovej hale Hotelovej akadémie. Slávnostné dekorovanie víťazov a ukončenie turnaja prebehne v nedeľu 6. januára taktiež v Športovej hale Hotelovej akadémie cca od 16.00 hod.

Všetky informácie o turnaji, časový harmonogram, ako aj aktuálny zoznam zaregistrovaných tímov nájdete na www.handball.4sport.sk, počas celého turnaja bude v hale Športovej haly Hotelovej akadémie zriadené CALL CENTRE, v ktorom Vám budú poskytnuté všetky aktuálne informácie a výsledkový servis.

Harmonogram zápasov a kompletný ONLINE výsledkový servis nájdete počas celého turnaja na www.vysledky.4sport.sk/hummel2019 .

Srdečne pozývame všetkých priaznivcov mládežníckej hádzanej a pevne veríme, že svojou účasťou prispejete k vytvoreniu zdravej súťaživej atmosféry a skvelým výkonom počas všetkých turnajových zápasov.

Mohlo by Vás zaujímať
Prešovskí volejbalisti vstúpili do play-off domácim víťazstvom
V sobotu odštartovala vyraďovacia časť Niké Extraligy mužov. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov hostili na domácej palubovke súperov z Nitry. Zverenci trénera Erika Digaňu zvíťazili v prvom zápase štvrťfinálovej série 3:0 (25:23, 25:17, 25:20) a v sérii hranej na 2 výhry vedú 1:0. Svoj postup medzi top štvorku môžu potvrdiť už vo štvrtok (14.3.2024) pod Zoborom.
V Prešove ocenili naj športovcov už po 63. raz v histórii
Mesto Prešov ocenilo v posledný februárový deň svojich najúspešnejších športovcov za rok 2023 počas galavečera v Parku kultúry a oddychu. Športovcom roka sa stal hádzanár Lukáš Urban z domáceho klubu Tatran Prešov. Do Siene slávy prešovského športu bola uvedená významná osobnosť hádzanárskych dejín Pavol Palša a in memoriam tam pribudol aj legendárny prešovský futbalista Gejza Šimanský. Galavečerom hostí už tradične sprevádzal známy športový komentátor Marcel Merčiak.
Majsterky Slovenska zavítali na prešovskú radnicu
Prešovské hokejistky z klubu ŽHK 2000 - ŠARIŠANKA Prešov sa stali majsterkami Slovenska vôbec po prvýkrát vo svojej takmer 30-ročnej histórii fungovania klubu. Osobne ich na prešovskej radnici privítal a zagratuloval k ich úspechu aj primátor mesta František Oľha.
Tatran Prešov získal už 25. Slovenský pohár
Hádzanári Tatrana Prešov oslavujú zisk jubilejného 25. Slovenského pohára! Z cennej trofeje sa tešia osemnástykrát v ére samostatnosti a sú neohrozenými rekordérmi v počte víťazstiev v slovenskej pohárovej súťaži.
HOKEJBAL: Prešov na jar zatiaľ 100- percentný.
Prvé extraligové turnaje v roku 2024 majú za sebou už aj hokejbalisti Prešova, ktorý pokračujú v nasadenom tempe z jesennej časti.
Prešovskí volejbalisti vyrovnali semifinálovú sériu
V sobotu pokračovala Niké Extraliga mužov druhými semifinálovými zápasmi play-off. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov hostili družstvo Komárna. Zverenci trénera Erika Digaňu vyhrali v 5-setovej dráme 3:2 (25:16, 25:19, 18:25, 20:25, 15:11). V sérii na 3 výhry je stav vyrovnaný 1:1. V druhej dvojičke o miestenku do finále Bratislava vyrovnala sériu s Myjavou na 1:1.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK