Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Chodkyňa neprežila zrážku so žeriavom

Zrážku s niekoľko tonovým žeriavom neprežila včera (17.12.2018) večer žena prechádzajúca cez cestu v Prešove.

K dopravnej nehode došlo v čase okolo 17:25 hod. na priechode pre chodcov na križovatke ulíc Obrancov mieru a Požiarnická. V smere na Ul. Levočskú viedol 57 ročný muž z obce Uzovský Šalgov, okr. Sabinov žeriav Tatra T815, pričom za doposiaľ presne nezistených príčin zrazil dvoch chodcov, 48 ročného muža a 57 ročnú ženu, obaja z Prešova. Chodci v čase dopravnej nehody prechádzali cez vyznačený prechod pre chodcov z ľavej strany na pravú z pohľadu vodiča a motorové vozidlo prednou časťou narazilo do chodcov. Dôsledkom zrážky došlo k ľahkému zraneniu u chodca, ktorý utrpel rôzne povrchové zranenia s doposiaľ nezistenou dobou liečenia a chodkyne, ktorá dôsledkom zrážky utrpela ťažké zranenia, na následky ktorých v čase o 22.25 hod. dňa 17.12.2018 podľahla vo FNsP Prešov.
Telo nebohej sa nachádza na pracovisku ÚDZS v Prešove, kde bude vykonaná pitva. Na vozidle vznikla škoda v sume cca 30, - Eur. K zraneniu vodiča nedošlo. Dychová skúška u vodiča vozidla negatívna. V danej veci je do konania pribratý znalec z odboru cestná doprava a znalcom z odboru zdravotníctvo bola nariadená súdna pitva. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin Usmrtenie.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Náušnice, prstene, retiazky
Ukradnuté dopravné značky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Taxikár jazdil po strede cesty
Dopravno-bezpečnostná akcia
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK