PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://www.pis.sk/clanok/17634/pavlovic_cup_pred_branami_jubilejneho_rocnika.html

Pavlovic Cup pred bránami jubilejného ročníka

Úvod zimnej futbalovej prestávky patrí rôznym halovým turnajom. V Prešove patrí k tým najtradičnejším turnaj O pohár Ladislava Pavloviča - legendárneho hráča prešovského Tatrana a jedného z najlepších kanonierov československého futbalu.

Jubilejného 10. ročníka sa zúčastní pätica tímov – domáci hráči a víťazi posledných dvoch ročník 1. FC Tatran Prešov, FC Lokomotíva Košice, FC Košice, JUPIE FŠ M. Hamšíka a mladíci futbalového Spartaka Trnava. Futbalový turnaj sa uskutoční 8. decembra v športovej hale Hotelovej akadémie.

Trnavská premiéra

Turnaj kategórie U17, ktorý sa koná na počesť dvojnásobného kráľa ligových strelcov prinesie desať kvalitných zápasov, na ktorom si premiéru odkrútia „mladé pušky“ Spartaka Trnava. „Tešíme sa, že naše pozvanie na turnaj prijali futbalisti zo slovenského klubu, ktorých seniorské a-mužstvo je účastníkom druhej najprestížnejšej pohárovej futbalovej súťaže. Teší nás aj účasť už tradičných účastníkov – FC Košice, Lokomotíva Košice či JUPIE FŠ Mareka Hamšíka. Myslím, že opäť uvidíme kvalitné zápasy a mnohých nádejných futbalistov. Spestrením turnaja bude opäť zápas Internacionálov Tatrana Prešov a rodiny Pavlovičovej, “ zhodnotil jeden z organizátorov turnaja Ladislav Pavlovič ml.

 
30.11.2018 | Pridal: DC | Šport | čítané: 1917 krát