Piatok, 03. máj 2024
Meniny má Galina | zajtra Florián

Diskotéka ako za mladých čias

Prešovskí seniori odštartovali mesiac úcty k starším vo veľkom štýle. Na Senior disco ukázali, že majú dosť energie a svojimi tanečnými kreáciami hravo zatienia aj mladšie ročníky.

Popoludnie sa nieslo v príjemnej atmosfére. Program odštartoval ženský spevácky zbor Nocturno pri PKO pod vedením Libuše Zuskovej. Speváčky na klavíri sprevádzal známy fotograf Dionýz Dugas.

Po vystúpení seniori zaplnili parket a zatancovali si na disco hity svojich mladých čias, ktoré pre nich hrala hudobná skupina KLM. Seniorom sa prihovorila aj primátorka mesta Prešov Andrea Turčanová spolu s poslancami MsZ v Prešove. Skvelá zábava pokračovala v PKO Čierny orol až do večera.

Mohlo by Vás zaujímať
Sándor Petöfi má bustu na Hlavnej ulici v Prešove
Vedenie mesta Prešov v spolupráci s Generálnym konzulátom Maďarska v Košiciach slávnostne odhalilo bustu venovanú významnej osobnosti uhorských dejín, básnikovi Sándorovi Petöfimu.
Prešov ako centrum divadelného umenia už po 58. raz
Obľúbená súťaž umeleckej tvorivosti vysokoškolákov Slovenska, známa ako Akademický Prešov, sa uskutoční od 22. do 25. apríla 2024. Pred prešovským publikom vystúpia nielen profesionálne divadelné súbory zo Slovenska, ale aj z Čiech, Poľska a Maďarska. So širokým spektrom inscenačných poetík sa predstaví v symbolickom počte sedem študentských a sedem profesionálnych divadelných zoskupení.
ZÍSKAJ SUPER HRACIU KARTIČKU A VYHRAJ VYMAKANÉ CENY!
Nepremeškaj skvelú akciu v kinách CINEMAX! Nakúp na bufete občerstvenie za minimálne 5€ a hraj o skvelé ceny.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK