Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela

Stotožnenie podozrivého muža

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove vyzýva verejnosť pri stotožnení neznámeho muža.

Do Župného domu na Slovenskej ulici v Prešove prišiel v jedno júlové dopoludnie tohto roku doposiaľ neznámy muž. Vyšiel na druhé poschodie, kde si na chodbe rozopol nohavice, vytiahol pohlavný úd a začal masturbovať. Po krátkej chvíli skončil, obliekol sa a vošiel do jednej z kancelárií, kde od pracovníčky žiadal informácie týkajúce sa podnikateľskej činnosti mestskej firmy.

Konanie muža na kamerovom zázname spozorovala v reálnom čase pracovníčka firmy, u ktorej vzbudil verejné pohoršenie. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin výtržníctva. Ak muža niekto spoznal, nech to oznámi na OO PZ Prešov – sever, prípadne na linke 158.

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK