Nedeľa, 28. apríl 2024
Meniny má Jarmila | zajtra Lea

GRIMMY cestuje na Majstrovstvá sveta 2018 do Čiech

Už v stredu odchádza prvá skupinka tanečníkov na medzinárodný šampionát do Čiech. V dňoch 20. -23.9.2018 sa v Ústi nad Labem v Českej republike uskutočnia Majstrovstvá sveta 2018 v Street a Disco Show a Svetový pohár v Disco Dance disciplínach IDO pod názvom „DANCE SHOCK“.

Tanečný klub GRIMMY a Súkromnú ZUŠ GRIMMY bude na týchto medzinárodných majstrovstvách reprezentovať 41 tanečníkov vo veku od 8-23 rokov. Nominácie na tieto Majstrovstvá sveta si tanečníci vytancovali na Majstrovstvách Slovenska 2018 v Bratislave, kde získali viacero titulov Majstra SR a množstvo medailových a finálových umiestnení. Tanečníkov na tento šampionát pripravovali tréneri a choreografovia, ktorí stoja aj za ich slovenskými úspechmi – Nataša Cápová, Zuzana Krivdová, Denisa Richtáriková, Katarína Fabianová a Ingrid Fabian. Veríme, že v silnej konkurencií tanečníkov z krajín ako Kanada, Ukrajina, Mongolsko, Rusko, Dánsko, Fínsko, Švédsko, Belgicko, Estónsko, Nemecko, Slovinsko, Taliansko... sa ani naši tanečníci nestratia a donesú domov a na Slovensko viacero pekných finálových a medailových umiestnení. 9-ročný Nicolas Smrek ide obhajovať titul Majstra sveta, tak veríme že sa mu podarí čo najlepšie odtancovať a zvyšok už necháme na medzinárodnú porotu.

Týmto šampionátom v Čechách začíname jesennú „šnúru“ medzinárodných súťaži. Pokračujeme v októbri Majstrovstvami sveta v Disco Dance a Disco Freestyle vo Švédsku, Majstrovstvami sveta v Hip-Hop disciplínach v Poľsku a v novembri Majstrovstvami Európy v Street Dance Show disciplínach a Svetovom pohári v Hip-Hop disciplínach v Macedónsku.
Viac info o Súkromnej ZUŠ GRIMMY nájdete na www.grimmy.sk

"S radosťou * S rodinou * S pokorou" - GRIMMY FAMILY

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
13. zasadnutie Mestského zastupiteľstva mesta Prešov
Primátor mesta Prešov Ing. František Oľha podľa § 13 ods. 4 písm. a) zákona SNR č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov zvoláva
Okresné hasičstvo oslavuje storočnicu
Hasiči v prešovskom regióne pomáhajú ľuďom už celé jedno storočie. Toto významné výročie si pripomenú už 5. mája 2024 od 11.00 hod. na Hlavnej ulici v Prešove.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK